Super League 2: Με 22 νεαρούς παίκτες και ισχυρή παρουσία του κόσμου η πρώτη του νέου ΑΟΞ (+photos)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του νέου ΑΟΞ ενόψει της νέας σεζόν στην Super League 2 παρουσία πολλών παιδιών από τις ακαδημίες της ομάδας.

Σε αυτήν την ομάδα βρέθηκαν 22 επιλεγμένα παιδιά από τις ακαδημίες Κ19 και Κ17 του ΑΟΞ που πέρυσι διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν και ο μοναδικός επαγγελματίας ο Τσιλιγγίρης αλλά και οι Δημητριάδης και Τανζού από την περσινή ομάδα αν και χωρίς συμβόλαιο.

Σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Τσαλίκης, ο γενικός διευθυντής και υπεύθυνος ακαδημιών Νίκος Κεχαγιάς, οι προπονητές της Κ17 του ΑΟΞ Κώστας Προδρομίτης και Γιάννης Δημητριάδης και οι προπονητές τερματοφυλάκων για χρόνια στην ομάδα Αλέκος Μαλαδένης και Γιάννης Καλαϊτζής.

Θετική έκπληξη αποτέλεσε η ισχυρή παρουσία του κόσμου που θύμισε εποχές των πρώτων χρόνων της ομάδας στην Α’ Εθνική, με 200 άτομα να παρευρίσκονται στην πρώτη της ομάδας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου που περνά δύσκολες στιγμές και των ΧanthiFans που έδωσαν το «παρών» κάνοντας αίσθηση με την παρουσία τους με τα καπνογόνα που άναψαν.