Γ’ Εθνική: Υπέγραψε στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ο πρώην του Πανθρακικού Γιώργος Κωστίκος Jr

Ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα Μηχανιώνας είναι ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Γιώργος Κωστίκος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου του 1997 και από πολύ μικρός ξεχώρισε τόσο για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όσο και για την νοοτροπία του.

Αγωνίζεται στα χαφ και είναι ένας παίκτης με πολύ γρήγορη σκέψη, άψογη τεχνική κατάρτιση και έφεση στις εκτελέσεις στημένων φάσεων.

Πρόκειται για τον γιο του γνωστού Γιωργου Κωστίκου, που διέπρεψε με τον ΠΑΟΚ αλλά και με τον Ολυμπιακό, τον Πιερικό και φυσικά την Εθνική Ομάδα.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ20 της SL με τον Ηρακλή και πέρασε ακόμα από τον Αιγινιακό πριν γίνει το 2016 κάτοικος Κομοτηνής, ώστε να αγωνιστεί με την φανέλα του Πανθρακικού, σε μία χρονιά που έμελλε να είναι η τελευταία για τον σύλλογο σε επαγγελματική κατηγορία.

Στον Πανθρακικό ο Κωστίκος Jr έπαιξε στο πρώτο μισό της περιόδου 2016-2017, σε ηλικία μόλις 19 ετών, καταγράφοντας ωστόσο μόλις μια συμμετοχή στη Football League (Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0, ως αλλαγή στο 80′). Ακολούθησαν ο Πιερικός και η Πύδνα Κίτρους. ο Πλατανιάς Χανιών και τα Τρίκαλα.