Επιστολή Χατζημεστή σε Μπιλ Πάπας με αίτημα για επείγουσα συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με τον Σύλλογο Παλαιμάχων για τη διάσωση του ΑΟΞ

Επιστολή απέστειλε το πρωί της Παρασκευής (5 Αυγούστου) ο Συλλογος Παλαιμάχων του ΑΟΞ προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Μπιλ Πάπας, ζητώντας άμεσα συνάντηση μαζί τπυ ώστε να εξεταστούν τρόποι διάσωσης της ιστορικής ομάδας.

«Ο ΑΟΞ έχει παρελθόν, έχει παρόν και πρέπει να έχει και μέλλον», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην κατακλείδα της επιστολής, η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο των Παλαιμάχων Μπάμπη Χατζημεστή και τον γενικό γραμματέα Σπύρο Τσίμπλα.

Στην επιστολή τονίζεται ότι αναγνωρίζεται στον ιδιοκτήτη ότι δαπάνησε εκατομμύρια ευρώ και θέλει το καλό του συλλόγου, αλλά εκφράζεται και η αγωνία για την επόμενη μέρα και η έντονη ανησυχία του κόσμου αλλά και των παλαιμάχων.

Η συνάντηση ζητείται να γίνει εντός των επόμενων ημερών λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και επίσης ζητείται η συζήτηση να είναι ειλικρινής και εφόλης της ύλης, ώστε να διαπιτωθουν οι προθέσεις του ιδιοκτήτη για τη νέα σεζόν και να αναληφθούν πρωτοβουλίες.

Η επιστολή ειναι η εξής: