ΕΠΣ Έβρου: Φλέρταρε με Σέρρες συνεχίζει στην Ορεστιάδα ο Βαρσαμιδης

Η Διοίκηση μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Μυλωνά προχωράνε με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό σχεδιασμό και σχεδόν σε καθημερινή βάση υπάρχουν εξελίξεις για τη στελέχωση του ρόστερ.

Ο 21χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός παρά το έντονο ενδιαφέρον που είχε από ομάδα των Σερρών όπου και μιλούσε μαζί της τελικά ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ορέστη δείχνοντας ότι η ομάδα της Ορεστιάδας έχει ανεβάσει αρκετά τον πήχη τη φετινή χρονιά.

Την περσινή χρονιά πέτυχε συνολικά 10 τέρματα εκ των οποίων τα 7 στο πρωτάθλημα και τα 3 στα μπαράζ ανόδου και συγκεκριμένα με το χατ τρικ απέναντι στην ομάδα του Άρη Πετεινού.

Ο Βαρσαμίδης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 2001 μέσος, ξεκίνησε από τον Αθλητικό Όμιλο Καππαδοκών και αφού τον είδε μέχρι και η Άρσεναλ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, για να συνεχίσει τα τελευταία 3 χρόνια στην Πάτρα και την Κ20 της Παναχαϊκής. Παρότι ωστόσο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και είχε ακολουθήσει την προετοιμασία των Πατρινών στην Ολλανδία, αποχώρησε τον Γενάρη του 2020 ώστε να ξαναγυρίσει για δεύτερη φορά στον Ιπποκράτη, μένοντας εν τέλει στους «γιατρούς» για ένα εξάμηνο. Αργότερα πήγε στην ΑΕ Διδυμοτείχου αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική και μετά ξανά στον Ιπποκράτη όπου έπαιξε στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Κατηγορία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Ο Μ.Γ.Σ. «ΟΡΕΣΤΗΣ» ανακοινώνει την ένταξη, στο έμψυχο δυναμικό της Ομάδας για τη σεζόν 2022-23, του 21χρονου Στέφανου Βαρσαμίδη. Ο Στέφανος Βαρσαμίδης με καταγωγή από τα Αμπελάκια Ορεστιάδας πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ιπποκράτη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί με την Καππαδοκία (Κ15), ΠΑΟΚ (Κ17), Παναχαϊκή (Κ19 και Ανδρών), Α.Ε. Διδυμοτείχου και Ιπποκράτη Αλεξ/πολης.
Ως γνωστόν ο Στέφανος είναι γιος του Ζήση Βαρσαμίδη, ο οποίος αγωνίστηκε με τον Ορέστη τις αγωνιστικές περιόδους 1991-1993.