Εκδότης από την Ξάνθη έστειλε μεταμεσονύχτιο οργισμένο e-mail στον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το βαρύ 4-0 από την Μακάμπι Χάιφα

Προπονητής του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Κάρλος Κορμπεράν, καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας την πρόσληψη του 39χρονου Ισπανού προπονητή.

Ο νεαρός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» και αναλαμβάνει τα «ηνία» της ομάδας, διαδεχόμενος τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ως γνωστόν είδε την πόρτα της εξόδου, μετά την εντός έδρας συντριβή με 0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα, στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ισπανός βρέθηκε νωρίτερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, στους οποίους γενικός αρχηγός είναι ως γνωστόν ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ενδιαφέρον προκαλεί πάντως η αποκάλυψη γνωστού θρακιώτη εκδότη ότι διαθέτει το e-mail του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και μάλιστα του έστειλε μήνυμα σε αυτό μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, ζητώντας ρήξεις στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Πανο Παπαδόπουλο που αποκάλυψε στο μπλογκ της εφημερίδας “Μαχητής” ότι την βραδιά  της ντροπιαστικής βαριάς ήττας (0-4) στο Καραϊσκάκη  ο Πάνος Παπαδόπουλος έστειλε στον Βαγγέλη Μαρινάκη το παρακάτω email: 

Πέμ 28 Ιουλ στις 2:07 π.μ.
Πρόεδρε τώρα πιο δυνατά…αλλά και άλλαξέ τα όλα! Διώξε τους κόλακες κι αυτούς που είναι δίπλα σου μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον και κάνε ρήξεις…Και στον “Θρύλο” αλλά και στα Μέσα που πρέπει να αποκτήσουν επιτέλους ψυχή….και πρόσβαση στον κόσμο. Όχι μόνο κυρ Ελέησον…

Πάνος Παπαδόπουλος
Μαχητής Θράκη

Οπως σχολιάζει μάλιστα ο Πανος Παπαδόπουλος στο μπλογκ του “Μαχητή”, «εμείς ήμασταν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα ΔΥΣΚΟΛΑ και πέτρινα χρόνια που τον πολεμούσε το βρώμικο κατεστημένο της χώρας κι όχι τώρα που έχει κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες!!! Όταν δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο ψυχή….! Αλλά παρέμενε όρθιος απέναντι στους εκβιαστές!».