Γ’ Εθνική: Τέλος ένας ακόμα αντίπαλος «φωτοβολίδα» του Πανθρακικού και των υπολοίπων Θρακιωτών! «Πουλά» το ΑΦΜ της η ομάδα του Μελισσά

Δυστυχώς στην Ελλάδα άλλη μια φορά επαληθεύτηκε το γεγονός και ένα μικρό χωριό ή μια μικρή ομάδα μετά από σύντομο διάστημα λίγων ετών όταν φτάνει στο ζενίθ της γρήγορα ακολουθεί η πτώση που πολλές φορές οδηγεί στην διάλυση.

Τέτοια παράδειγματα είναι ο Πλατανιάς, η Καλλονή στο ποδόσφαιρο ο Χολαργός, ο Ηφαιστος Λημνου, ο Ικαρος Καλλιθέας, και το Ψυχικό πρόσφατα στο μπάσκετ αλλά και σε άλλα αθλήματα με ομάδες φωτοβολίδες. Μια τέτοια ήταν και ο Αστέρας Τριποτάμου σε χαμηλότερο επίπεδο που φέτος αήττητος κατέκτησε τα πάντα κάνοντας νταμπλ στην ΕΠΣ Ημαθίας και πήρε με περίπατο την άνοδο μέσω μπαράζ στην Γ’ Εθνική.

Και ενώ μπήκε δυναμικά στην μεταγραφική περίοδο με μεταγραφές, μεγάλες προκαταβολές, προβολή στα μέσα δικτυωσης, την πρόσληψη ενός φιλόδοξου προπονητή όπως ο Ξανθιώτης Μελισσάς, ξαφνικά βαρεσε διάλυση και αυτή την στιγμή βγηκε στην γύρα για την πώληση του ΑΦΜ της όπως είχε κάνει πριν χρόνια η Ελπίδα Σκουτάρεως που αγοράστηκε από την Βέροια και ο Ηρακλής πολλάκις με τους Ποντίους Κατερίνης, τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και την Τριγλια. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Αστερα Τριποτάμου μιλούν με ομαδα της Θεσσαλονίκης αν και παρουσιάζεται κάποια στασιμότητα στο θέμα αυτό.

Ο Αστέρας Τριποτάμου ή η νέα ομάδα από την Θεσσαλονίκη που θα πάρει την θέση του θα αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αντίπαλος του Πανθρακικού και των ομάδων που θα αποφασίσει η ΕΠΟ πως θα λάβουν στο νέο πρωτάθλημα μετά τις δικαστικές αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου.