Super League 2: Επιστροφή μετά από 12 χρόνια του υιού Παντελίδη στην Προοδευτική!

Στην Προοδευτική επιστρέφει μετά από σχεδόν 12 χρόνια ο Δημήτρης Παντελίδης.

Ο 31χρονος (31/8/1990) γιος του πρώην προπονητή Πανθρακικού, Αρη και Ηρακλή Σάββα Παντελίδη αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ, ξεχωρίζει εκτός από τα πολλά τατουάζ του για το δυναμισμό του και έχει εμπειρίες πλούσιες, σε περιβάλλοντα πρωταθλητισμού, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα.

O Παντελίδης πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό ενώ παλιότερα έπαιξε σε Προοδευτική, Χαϊδάρι, ΑΕ Περάματος, Ολυμπιάδα Κερατσινίου, Ατρόμητο Πειραιά, ΑΠΟ Κερατσίνι, Ιωνικό, Ασπρόπυργο, Κηφισιά και Εθνικό.

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής: Ο σκληροτράχηλος αμυντικός επιστρέφει πολύ πιο έμπειρος στο σύλλογο όπου πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Ξεκίνησε από τα παιδικό εφηβικά τμήματα των βυσσινί. Είναι γιος του Σάββα που έγραψε ιστορία με την ομάδα μας στα σαλόνια της Α εθνικής. Αγωνίστηκε για δυο χρονια στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Χαϊδάρι, Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, Ασπροπυργο, Καλλιθέα ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Εθνικός Πειραιά. Στην καριέρα του έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα με τις ομάδες όπου συμμετείχε. Δημήτρη καλώς όρισες με υγεία και πολλές επιτυχίες.