Πανελλήνιο Κολύμβησης: Ασημένια η Όλγα Στούρα του ΟΦΘΑ στα 200 μέτρα πεταλούδα, άγγιξε νέο μετάλλιο ο Κούγκουλος του ΝΟΑ

Το ασημένιο μετάλλιο της Ολγας Στουρα του Ομιλου Φιλων Θαλασσης Αλεξανδρούπολης ήταν η κορυφαία θρακιωτικη στιγμη στην δευτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Η Στουρα τερμάτισε δευτερη στον τελικο των 200 μέτρων πεταλούδας με χρονο 2:17.68 χάνοντας μόνο από την Γεωργια Δαμασιωτη του Ωκεανου που κολυμπησε σε χρονο 2:12.46.

Με αυτον τον αγωνα ολοκληρωθηκαν οι τελικοι στα ατομικά αγωνισματα της δευτερης ημέρας. Νωρίτερα, ο Τασος Κουγκουλος του ΝΟΑ αγγιξε δευτερο ατομικο μετάλλιο, αλλα εμεινε στην 4η θεση στον τελικο των 50 μέτρων υπτιο με χρονο 25.63.

Στο αντιστοιχο αγωνισμα των ανδρων η Σοφια Δημητριαδη τερματισε στην 4η θεση στον μικρο τελικο και κατελαβε συνολικα την 11η θεση.

Στα 100 μέτρα προσιο ο Δημητρης Μουτσος του ΝΟΑ κατεκτησε την 5η θεση στον μικρο τελικο και 11η στο συνολο.

Η Κυριακή Αλεξακη του ΟΦΘΑ τερμάτισε 4η στον μικρο τελικο των 400 μετρων μεικτης ατομικης και συνολικα κατελαβε την 12η θεση. Στο αντιστοιχο αγωνισμα των ανδρων ο Ευαγγελος Ντουμας τερματισε 6ος στον μικρο τελικο και 15ος στο συνολο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ 2ης ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ