Super League 2: Επιβεβαιώθηκε εκ των έσω η συμφωνία Βέροιας με Κώστα Ανυφαντάκη – Υπογράφει την Τετάρτη

Παρελθόν από την Ξάνθη όπως είναι ήδη γνωστό τις τελευταίες μέρες αποτελεί ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης, με τη Βέροια να αποτελεί πρώτο φαβορί για την απόκτησή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η επικείμενη συμφωνία των δύο πλευρών ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε στον αέρα του ράδιο Metropolis 95.5, με τον παράγοντα της Βέροιας Στέλιο Διαμαντή να δηλώνει: «Έχουμε κλείσει προπονητή, είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης και την Τετάρτη θα είναι στην Βέροια για να μιλήσουμε και με το ρόστερ».

Επιπλέον, για την επόμενη μέρα της Βέροιας και την αποχώρηση των αδερφών Μπίκα, ανέφερε: «Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, γίνεται μια προσπάθεια με γηγενείς παράγοντες να κατεβάσουμε το μπάτζετ, να έρθουν παιδιά της Ημαθίας, να μείνουν κάποια παιδιά από το περσινό ρόστερ και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Με αυτό το σύστημα για να επενδύσει κάποιος στη Super League 2, θα πρέπει να είναι τρελός. Υπάρχουν στάνταρ έσοδα από το στοίχημα και από τα τηλεοπτικά. Έχουν μαζευτεί 150.000 ευρώ από χορηγούς και παράγοντες, αλλά χρειαζόμαστε την βοήθεια από τον κόσμο με τα διαρκείας αλλά και άλλους χορηγούς», ενώ πρόσθεσε: «Η οικογένεια Μπίκα σε πρώτη φάση αφήνει τα 150.000 ευρώ της εγγυητικής και επειδή η αγάπη της είναι μεγάλη για την πόλη και την ομάδα, πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας και στη συνέχεια».