Γ’ Εθνική: Ανανέωσε και το «μηχανάκι» στο κέντρο του Πανθρακικού ο Χακάν Βελή

Σε μια ακόμη ανακοίνωση προέβη η ομάδα του Πανθρακικού δίνοντας τα χέρια και για την νέα σεζόν με τον μέσο και παιδί των ακαδημιών του Πανθρακικού Χακάν Βελή Μεμέτ.

Ο Χακάν ήταν από τα βασικά εργαλεία της ανόδου του Πανθρακικού κάνοντας πολύ δουλειά στο κέντρο του γηπεδου μαζί με τον νεαρό Σμάλη και αναμένεται να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την αγαπημένη του ομάδα.

Ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 23/10/1998) μέσος ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από τα τμήματα υποδομών του Πανθρακικού και μετέπειτα αγωνίστηκε σε Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, στην Δόξα Προσκυνητών (Γ’ Εθνική) επέστρεψε έπειτα στην Κομοτηνή για τον Πανθρακικό, ενώ τη σεζόν χρονιά 2018-2019 συνέχισε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, κατακτώντας το ντάμπλ της ΕΠΣ Θράκης. Συνέχισε στον Άρη Αβάτου στον οποίο ξεχώρισε ως βασικός στέλεχος για 1,5 χρόνο και είναι στον Πανθρακικό από πέρυσι το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χακάν Βελή Μεμέτ.

Ο Κομοτηναίος μέσος είναι γεννημένος το 1998, και πρόκειται για ένα παιδί που κυριολεκτικά μεγάλωσε μέσα στον Πανθρακικό αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και πέρυσι έγραψε πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας!

Ευχόμαστε στον Χακάν μια παραγωγική σεζόν με πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.