Στην αντεπίθεση ο Τσιομλεκίδης: «Εγωισμοί και μικροπρέπειες Λογαρά, έμαθα από το ίντερνετ την αποπομπή μου αλλά είχα ήδη φύγει»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη Λογαρά περί λύσης της συνεργασίας της Αλεξανδρούπολης με τον Βασίλη Τσιομλεκίδη, ο τελευταίος σήκωσε το γάντι και απάντησε από το προσωπικό του προφίλ.

Χωρίς να κατονομάζει τον Λογαρά, έκανε λόγο για «εγωισμούς και μικροπρέπειες» που πρέπει να εκλείψουν «αν αυτή η πόλη θέλει να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο». Προσθέτει ότι έμαθε την… αποπομπή του τυχαία διαβάζοντας στο ίντερνετ, αλλά πρόσθεσε ότι έτσι κι αλλιώς είχε ανακοινώσει από πέρυσι την απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

«Ο καθένας κρίεται για το έργο του αργά ή γρήγορα», λέει ακόμα ο Τσιομλεκίδης, ο οποίος σχολιάζει επίσης ότι αυτή η ανακοίνωση έγινε σε μια ημέρα χαράς για την δικαίωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στην δήλωσή του, συγχαίρει τους προπονητές Ζόραν Στοΐνοβιτς και Μιχάλη Φλώρο αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές και γυμναστές της Αλεξανδρούπολης, αποφεύγει ωστόσο οποιαδήποτε αναφορά στην διοίκηση.

Αναλυτικά η δήλωση Τσιομλεκίδη έχει ως εξής:

“Σχετικά με την χθεσινή απόφαση-δικαίωση της ομάδας μας να παραμείνει στην γ εθνική θα ήθελα να συγχαρώ τους προπονητές Ζοραν Στοινοβιτς και Μιχάλη Φλωρο καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές -Γυμναστές για τον αγώνα που κάνανε σε τόσο αντίξοες συνθήκες.
Όσον αφορά την χθεσινή ανακοίνωση που διάβασα τυχαία στο internet και σχετίζεται με το πρόσωπο μου από παράγοντα της ομάδας μας με το όνομα fc Αλεξανδρούπολης και φώτο δύο σήματα ομάδων και όχι από την σελίδα της ομάδας μας την ημέρα της χαράς για την δικαίωση…..Ουδέν σχόλιον ο καθένας κρίνεται για το έργο του αργά ή γρήγορα…
Έτσι και αλλιώς εγώ την απόφαση μου να φύγω από την ομάδα, την είχα πάρει και την είχα ανακοινώσει από το προηγούμενο καλοκαίρι….
Αν αυτή η πόλη θέλει να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο πρέπει να γίνουν ριζοσπαστικές κινήσεις χωρίς εγωισμούς και μικροπρέπειες…
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και στο επανιδείν….