Γ’ Εθνική: Νέο μπαμ το Χρυσοχώρι! Τέλος από το Άβατο ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος που πάει «πακέτο» στην Καβάλα με τον Σαρηγιαννίδη

Παρελθόν από τον Άρη Αβάτου αποτελεί ο μεσοεπιθετικός Ραφαήλ Μελισσόπουλος που ανακοινώθηκε και αυτός από την νεοφλωτηστη ομάδα της Α’ Καβαλας του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

Ο Μελισσόπουλος για επαγγελματικούς και οικονομικούς λόγους δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Άρη Αβάτου και θα βρει στο Χρυσοχώρι τον συμπαίκτη του Πέτρο Σαρηγιαννίδη αφού και αυτός δέχτηκε μια πολύ καλή πρόταση από την ομάδα του χωριού του Ζήση Βρύζα.

Φέτος παρόλο που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του αγαπημένου του προπονητή Κώστα Μπεδρελή με τον οποίο το 2014 κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ17 της Super League στο Αγρίνιο κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1) με τον «Ράφα» να σημειώνει και τα δυο τέρματα πραγματοποιώντας μια καταπληκτικη σεζόν, δεν θύμισε τον παλιό του εαυτό παρά το βαρυ βιογραφικό του, έχοντας δυο γκολ, και μόλις 3 συνολικά σε 3 χρόνια όπως και πέρυσι με τον ΑΠόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο 24χρονος (γεννημένος στις 19/02/1997) ακραίος επιθετικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΑΟΞ, κατακτώντας όπως αναφέρθηκε το πρωτάθλημα Κ17, αγωνίστηκε στα Κ19 και έκανε ντεμπούτο στις 21/10/2018 ως αλλαγή (21′) στην νίκη του ΑΟΞ 2-1 στην Λειβαδιά. Με την Ξάνθη αγωνίστηκε σε 7 αγώνες (4 πρωτάθλημα και 3 κύπελλο και συνολικά 240′) μη παίρνοντας ευκαιρίες αρχικά από τον Λουτσέσκου και ελάχιστες από τον Ράσταβατς. Πέρα της Ξάνθης, έχει αγωνιστεί και στον ΝΠΣ Βόλο ως δανεικός, στην Καβάλα του Παύλου Δερμιτζάκη και σε Απόλλωνα Παραλιμνίου και Άρη Αβάτου.

Η ανακοίνωση του Χρυσοχωριου: Ανακοινώσεων συνέχεια με μια ακόμη προσθήκη από το επάνω ράφι. Πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ17 της Ξάνθης, με παρουσίες σε ΝΠΣ Βόλο, Καβάλα και Απόλλων Παραλιμνίου, αλλά και στις μικρές Εθνικές ομάδες, έρχεται ορμώμενος απο την Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα από τον Άρη Αβάτου, για να δώσει μια ακόμη λύση στο σκοράρισμα, σε μια κίνηση που θα συζητηθεί. Καλωσορίζουμε τον Rafail Melissopoulos στην ομάδα του Απόλλων με την ευχή να προσφέρει τα μέγιστα στον μαραθώνιο της Α’ Κατηγορίας και προπάντων να μείνει μακριά από τραυματισμούς.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται