Ανήλικος στην Κομοτηνή πετά στον αέρα ένα γατάκι και το κλωτσά πριν αυτό προσγειωθεί (+video)

Βίντεο που καταγράφει το περιστατικό κακοποίησης γάτας, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κι έχει γίνει viral.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, ένας νεαρός πετάει με τα χέρια του ένα γατάκι σε μεγάλο ύψος και στη συνέχεια το κλωτσάει πριν αυτό πέσει στο έδαφος, ενώ οι φίλοι του, που καταγράφουν το περιστατικό, τον επιδοκιμάζουν για την αποτρόπαια πράξη του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το περιστατικό σημειώθηκε στην Κομοτηνή, ενώ οι Φίλοι Αδέσποτων της πόλης απευθύνουν έκκληση, ώστε «όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου, να μας ειδοποιήσει προκειμένου να ειδοποιήσουμε την αστυνομία και να επιληφθεί η δικαιοσύνη».

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και όπως αναφέρεται σε αυτή έχει ταυτοποιηθεί ένα 14χρονος και σε βάρος του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

“Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό υλικό, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται από ιστοσελίδες του διαδικτύου, να κρατάει ζώο συντροφιάς (γάτα) και να το πετάει στον αέρα.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής και σε βάρος του εν λόγω ατόμου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.”

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.thestival.gr