Γ’ Εθνική: Επιβεβαίωση της μετακίνησης Καζεπίδη από τον Πανδραμαϊκό στον Βύρωνα Καβάλας

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του ThrakiSportS τις προηγούμενες ημέρες και ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Καβάλας αλλά και του ειδικού μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Βύρωνας Καβάλας επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Μπάμπη Καζεπίδη ως προπονητή της ομάδας.

«Ολη η οικογένεια του Βύρωνα του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει», επισημαίνεται στην ενημέρωση. Διαδέχεται τον Στέλιο Ιγνατιάδη, με τον οποίο η ομάδα κατέκτησε νταμπλ και ανέβηκε στην Γ’ Εθνικη.

Μέχρι πρόσφατα και για τα προηγούμενα πέντε χρόνια ο Καζεπίδης ήταν στον πάγκο του Πανδραμαϊκού. Συνεπώς ο 47χρονος Δραμινός κόουτς έχει την εμπειρία για το πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής ώστε να δημιουργήσει ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Βύρωνας Καβάλας θα είναι εκ νεου αντίπαλος του Πανθρακικού στη νέα Γ’ Εθνική όπως και της έτερης ομάδας της Θράκης, του Αρη Αβατου. Επίσης, ενδέχεται να τον βρουν μπροστά τους οι Αλεξανδρούπολη FC, Πανθρακικός και Αρης Πετεινού στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η ανακοίνωση του Βύρωνα Καβάλας:

«Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Καζεπίδη Μπάμπη!! Όλη η οικογένεια του Βύρωνα του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει!!
Καλώς ήρθες coach και πάντα επιτυχίες!!»