«Πιστός» στρατιώτης του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου και στο τοπικό Καβαλας ο Γιώργος Τουρασανίδης

Με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου για 4η σεζόν θα αγωνίζεται ο πλάγιος πρωην αμυντικός στην ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Τουρασανίδης.

Ο πρωην μπακ του Αστερα Αιγείρου και πρωταθλητής με την Δοξα Ν. Σιδηροχωρίου, φέτος θα αγωνίζεται στην ΕΠΣ Καβάλας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του από την Γ’ Εθνική. Φέτος αγωνίστηκε σε 20 ματς πρωταθλήματος ως πλάγιος αλλά και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Τουρασανίδης αγωνίστηκε στο παρελθόν στο τοπικό Βυζάντιο αφού η καταγωγή του είναι από το Κοκκινόχωμα Καβάλας, στα Κ20 της Καβάλας, στον Αετό Ορφανού, στην ΑΕ Πιερεων, στον Αστέρα Αιγείρου, στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, στον Μέγα Αλέξανδρο Αντιφιλίππων, στον Ορφέα Ελευθερούπολης και στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο «Τούρα» ήταν από τα βασικά στελέχη στην πορεία για τον τίτλο μετά από 31 χρόνια για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και μέλος της καλύτερης ομάδας της σεζόν 2016-17. O πατέρας του Λευτερης είναι προπονητής στην ΕΠΣ Καβάλας και στο παρελθον σαν παίκτης αντιμετωπισε τον Πανθρακικό, φορώντας και την φανελα του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανιου.

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου: Γιώργος Τουρασανίδης. Πρωτοήρθε στον #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ πριν τρεις σεζόν , όταν και η ομάδα μας κατάκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα Καβάλας και επέστρεφε στις Εθνικές κατηγορίες .
Έπειτα για δύο σεζόν ήταν από τους βασικούς των ρόστερ κάθε χρονιάς. Δούλεψε και πρόσφερε όσο λίγοι. Φέτος παραμένει κάτω από το άστρο του #ΜΕΓΑ και μαζί θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά , όπως και της αξίζει .