Συνάντηση γιγάντων του Ελληνικού Αθλητισμού στο Διδυμότειχο: Ο τεράστιος Γκατσιούδης υποδέχθηκε τον κορυφαίο Παναγιώτη Γιαννάκη

Ο κορυφαίος του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης και ο θρακιώτης ολυμπιονίκης Κώστας Γκατσιούδης, που αναδείχθηκε κορυφαίος Θρακιώτης αθλητής του πρώτου αιώνα ελεύθερης Θράκης, βρέθηκαν παρέα το βράδυ της Παρασκευής στο Διδυμότειχο, στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του συλλόγου ΓΑΣ Σπάρτακος Διδυμοτείχου στο ρεστοράν “Αβατον”.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται από χθες στο Διδυμότειχο (πολύ σημαντική στιγμή σίγουρα για την πόλη) μαζί με τους συνεργάτες του, τον επίσης σπουδαίο μπασκετμπολίστα Νίκο Λινάρδο και ολόκληρο το team από την “Giannakis Academy”, προσκεκλημένοι των ανθρώπων του Σπάρτακου, στον οποίο ως γνωστόν ανήκε ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ακοντισμού Κώστας Γκατσιούδης, ο οποίος ζει συνεχίζει να ζει και να εργάζεται στην “πόλη των κάστρων” ως πυροσβέστης.

Έσμιξαν λοιπόν παρέα στο γνωστό ρεστοράν της πόλης και φυσικά το τραπέζι που καθόταν αποτέλεσε “πόλη έλξης” για τους υπόλοιπους θαμώνες. Αρκετοί μάλιστα ζήτησαν και φωτογραφήθηκαν με τον Γιαννάκη, όπως αναφέρει το evros-news, από το οποίο οι πληροφορίες αλλά και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Από σήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου και για αύριο Κυριακή 12 και Δευτέρα 13 του μήνα, στο κλειστό γυμναστήριο Διδυμοτείχου που φέρει το όνομα του Κώστα Γκατσιούδη, θα λειτουργήσει το Giannakis Academy που είναι ένα basketball camp για παιδιά ηλικίας 7-17 ετών. Στοχεύει τόσο στην υψηλού επιπέδου αθλητική εκπαίδευση όσο και στη μεταλαμπάδευση των αξιών που εκφράζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος συντονίζει και συμμετέχει στις δράσεις του camp.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν :
Σάββατο 11/06/22 απο τις 9:00π.μ. έως τις 14:00.
Κυριακή 12/06/22 απο τις 9:00π.μ. έως τις 14:00.
Δευτέρα 13/06/22 απο τις 9:00π.μ. με διαγωνιστικά παιχνίδια.
Οι προπονήσεις τις πρώτες δυο μέρες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών και την τελευταία μέρα η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν.