Νέα βόμβα Θωμαΐδη: «Μετά τον Μπιλ Πάπας μπλοκαρίστηκαν και οι λογαριασμοί του Τάσου Γιαμουρίδη, κατέχει το 1% της ΠΑΕ Ξάνθη»

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο Κυριάκος Θωμαΐδης μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα του Metropolis για την υπόθεση της δέσμευσης των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη και όλων των περιουσιακών στοιχείων του Μπιλ Πάπας στην Ελλάδα, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης υποστήριξε την αλήθεια της πληροφορίας του, ανέφερε ότι ορθά απαντά ο Πάπας ότι δεν έχει ενημερωθεί γιατί αυτό γίνεται σε μεταγενέστρο στάδιο, αλλά επιπροσθέτως αποκάλυψε ότι η Αρχή για το Ξέπλυμμα Χρήματος δέσμευσε τα περιουσιακά στοιχεία και του μέχρι πέρυσι διευθυνοντος συμβουλου της ΠΑΕ Ξάνθη Τάσου Γιαμουρίδη, επειδή κατέχει το 1% της Mazcon, ιδιοκτήτριας του ΑΟΞ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, εφόσον ισχύει η πληροφορία, το σωσίβιο δεν θα μπορεί να είναι ούτε ο Τάσος Γιαμουρίδης, αφού (φέρονται να) έχουν δεσμευθεί και οι δικοι του λογαριασμοί αν και αποχώρησε από το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά παρέμενε έστω και κατά 1% ιδιοκτήτης της μέσω της εταιρείας Mazcon.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής «Στην Σέντρα», ο Κυριάκος Θωμαΐδης ανέφερε επί λέξει τα εξής σύμφωνα με την πρόχειρη απομαγνητοφώνηση που επιχειρήσαμε να κάνουμε (αναζητούμε λόγω της σοβαρότητας του θέματος το ακριβές ηχητικό):

«Επειδή ειπώθηκε μια διάψευση από την πλευρά του Μπιλ Πάπας, ο άνθρωπος σωστά μιλάει. Δεν έχει κανένα επίσημο έγγραφο. Πράγματι δεν έχει κάποιο επίσημο έγγραφο, όμως η διαδικασία του μπλοκαρίσματος των λογαριασμών και των μετοχών έχει γίνει από την περασμένη Παρασκευή. Μπλόκαραν τα πάντα.
Μέχρι και σε έναν άνθρωπο που είχε το 1% της εταιρείας Mazcon που είναι η ιδιοκτήτρια της Ξάνθης (σ.σ. ο Τάσος Γιαμουρίδης), και αυτουνου του μπλοκάρανε τους λογαριασμούς και ας είχε μόλις το 1%.
Θέλω να πω με αυτο οτι πρώτα γίνεται η διαδικασία μπλοκαρίσματος, μετά γίνεται η διαδικασία από την εισαγγελία και λαμβάνει γνώση αυτός του οποίου του έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς αλλά η αλήθεια είναι ότι αν θα πάει να δει ο κ. Μπιλ Πάπας τους λογαριασμούς του, θα τους δει μπλοκαρισμένους.
Εγω καταλαβαίνω και την ανάγκη άμυνας και διάψευσης, είναι δύσκολη η θέση της Ξάνθης που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Και μάλιστα με ανοιχτά τα εθνικά μας θέματα εμένα με ενοχλεί που γίνεται αυτό στην Ξάνθη, από την άλλη πλευρά όμως πρέπει να ψάξουμε τι έχει γίνει με όλη αυτήν την υπόθεση».

Τέλος ο Θωμαΐδης αποκάλυψε: «Μαθαίνω ότι ελέγχονται και άλλοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες αλλά επιτέλους ελέγχονται και δικαστές».