«Κάηκε» ο Εύοσμος παρά την βροχή με την βόλτα αλά Ρεάλ σε ανοιχτό λεωφορείο του Αγροτικού Αστέρα!

Την άνοδο στην Super League 2 μετά από 5 χρόνια γιόρτασε ο Αγροτικός Αστερας με ένα διαφορετικό τρόπο για τα Ελληνικά δεδομένα πάνω σε λεωφορείο αν και η βροχή κάπως χάλασε την βόλτα της παρέας του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου και Χάρη Ψάλτη στους δρόμους του Ευόσμου.

Το soccerpractor αναφέρει: Μεγαλεία και πιένες στους κεντρικούς δρόμους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά και τον πεζόδρομο και την πλατεία Δημαρχείου, στην “καρδιά” του Κουκλουτζά.

Η αποθέωση, με πυροτεχνήματα, συνθήματα και κονβόι ήταν αντάξια του πρωταθλητή Αγροτικού Αστέρα, που έστησε τη δική του φιέστα και το γλέντι, για τους πανηγυρισμούς για την επανεμφάνιση στη Σούπερ Λιγκ 2, μετά από πενταετή απουσία.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιελάμβαναν αρχικά το τελευταίο ραντεβού στο γήπεδο για τους “σταχυοφόρους”, όχι τελικά για προπόνηση, αλλά για… ετοιμασίες για το μεγάλο “ξεσάλωμα” στο “πράσινο πάρτι”.

Εν συνεχεία, παίκτες και τεχνικό τιμ επιβιβάστηκαν στο ανοιχτό πούλμαν (μόνος απών ο Στρατηλάτης, που βρίσκεται στην Κύπρο), που παραπέμπει σε πανηγυρισμούς μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού και άρχισε το… τουρ. Η μεγάλη “βόλτα”, η περιφορά, κάτω από διαρκή κορναρίσματα.

Κόσμος ήταν στα μπαλκόνια και χειροκροτούσε, σε όμορφες στιγμές αναγνώρισης και επευφημιών, με τους παίκτες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά και να απαθανατίζουν διαρκώς τις εκδηλώσεις, με φωτογραφίες και βίντεο.

Στην πομπή πρωτοστατούσε το “GREEN GHETTO”, σε όλη τη διαδρομή και μπροστά από το πούλμαν των πρωταθλητών, που είχαν μαζί τους το Κύπελλο, ενώ κοντά στο πούλμαν ήταν σταθερά και η διοίκηση.

Η “περιοδεία” ολοκληρώθηκε στον πεζόδρομο, την κατάμεστη πλατεία δημαρχείου, όπου υπήρχαν καπνογόνα, μεγάλες σημαίες, παλμός και ενθουσιασμός, με τη νύχτα να γίνεται… μέρα, από τα βεγγαλικά στον ουρανό.

Εκεί ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός καλωσόρισε την ομάδα, είχε σύντομη ομιλία και απένειμε το τρόπαιο επίσημα στον αρχηγό του Αστέρα, Παύλο Καθάριο.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε μαγαζί της περιοχής, με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να αναλαμβάνει το… λογαριασμό και να κερνά άπαντες.