ΕΠΣ Θράκης: «Καλώς έλαβαν επιχορήγηση αλλά κακώς ψήφισαν Φανάρι, Ορφέας Ξυλαγανής και Φιλαθλητικός» υποστηρίζει ο Κακουλίδης

Με νέα αναρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του Ποντου Θρυλορίου και υποψηφιος προεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μιχάλης Κακουλίδης αναφέρεται στις ενστάσεις που έχει καταθέσει για το κύρος των εκλογών στην ΕΠΣ Θράκης.

Η νέα του ανάρτηση έχει ως εξής:

«Καθώς πολλοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες διερωτούνται για το τι ακριβώς ξετυλίγεται σχετικά με την προσφυγή μου στην ΓΓΑ για να αποδείξω τον παράνομο εκλογικό κατάλογο που έστειλε η Επς Θράκης για επικύρωση επισημαίνω τα εξής:
1)Η ένσταση μου πρίν την έναρξη διαδικασίας και η καταγγελία μου αμέσως μετά τις εκλογές αφορά αποκλειστικά την διαδικασία και την παράτυπη συγκρότηση του εκλογικού καταλόγου με την συμμετοχή 3 σωματείων που κατά την άποψη μου και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.
2)Η εγγραφή στο μητρώο ΓΓΑ των ομάδων Α.Ο Φαναρίου, Ορφέα Ξυλαγανής και Φιλαθλητικού είναι νομότυπες , καλώς έγιναν καί καλώς έλαβαν επιχορήγηση.. Κακώς όμως ψήφισαν καθώς ο εκλογικός νόμος απαιτεί την τελευταία τριετία 2 χρόνια ενεργής συμμετοχής στα πρωταθλήματα που καλώς η κακώς δεν είχαν οι συγκεκριμένες ομάδες..
Η δήθεν συμμετοχή στα πρωτάθληματα υποδομών δεν υφίσταται καθώς άλλωστε ξεκάθαρα η δράση ενός σωματείου αν είναι ενεργό η ανενεργό διαπιστώνεται σε 8 δευτερόλεπτα από την φορολογική δήλωση του και τον οικονομικό απολογισμό που έχει εν ευθέτω χρόνο καταθέσει στο μητρώο ΓΓΑ..
Όλοι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες γνωρίζουμε αν ισχύει αυτό η όχι και πως ενεργές ομάδες όπως το Κόσμιο,τα Παγούρια και η Δόξα Προσκυνητών δεν συμμετείχαν στον εκλογικό κατάλογο και στις διαδικασίες..
Το να προσπαθούν τα βαπτιστικά να αποδείξουν το αντίθετο απλώς εκτειθενται περισσότερο στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Ροδόπης..
Η ΓΓΑ είδη έχει διαπιστώσει από τις μη δηλώσεις προπονητών και από τους οικονομικούς απολογισμούς ότι τα σωματεία δεν είναι ενεργά .
Επαναλαμβάνω ότι το θέμα εγγραφής και επιχορήγησης είναι ξεχωριστό κομμάτι δεν με απασχολεί και φυσικά δεν συμφωνώ με τα γραφέντα σε κάποια τοπικά σάιτ ενημέρωσης για παράνομη επιχορήγηση η φέρτε πίσω τα κλεμμένα και δεν έχω καμμιά σχέση με αυτά καθώς η ένσταση μου αφορά αποκλειστικά τον εκλογικό κατάλογο..
Τώρα αν κάποιοι παράγοντες προσπαθούν να δείξουν ότι ανήκουν στο τοπικό σύστημα και κάνουν επιπόλαιες κινήσεις απλά θα εκτεθούν περισσότερο μόλις βγουν στην δημοσιότητα το πόρισμα και τα στοιχεία της ΓΓΑ.
Ας είναι λοιπόν πιο εγκρατείς γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..