Γ’ Εθνική: Είχαν τις ευκαιρίες να πιάσουν στην κορυφή τον Δουμάνη αλλά τερμάτισαν δεύτεροι Ερκάν και Βάσκος! Ο τελικός πίνακας των σκόρερς στα μπαράζ ανόδου

Την πρώτη θέση στους σκόρερς μετά το τέλος στους αγώνες των μπαράζ ανόδου κατέκτησε παρόλο που δεν αγωνίστηκε λόγω του ρεπό ο Φώτης Δουμάνης του Βύρωνα με πέντε τέρματα.

Στα 4 γκολ και δεύτερος πίσω από τον πρωην επιθετικό της Ξάνθης τερμάτισε ο Χρήστος Βάσκος που σκοραρε μια φορά και έχασε αρκετές ευκαιρίες στην εξάρα με την Προσοτσανη, ενώ μαζί του είναι και ο αναγεννημένος φέτος Αμετ Ερκάν που σκόραρε δις στο ματς ανόδου του Πανθρακικού.

Στα 3 γκολ έμειναν οι Βασίλης Αθανασακης του Βύρωνα, ο νεαρός επιθετικός του Ιπποκράτη Στέφανος Βαρσαμίδης, ο Μάριο Τόπι της Προσοτσάνης και ο Μιχάλης Ξανθόπουλος που σκόραρε εκ νέου με πέναλτι κόντρα και στον Ιπποκράτη.

Στα 2 ανεβηκε ο MVP της αναμέτρησης με την Προσοτσανη Χρήστος Γιαννακιτζίδης του Πανθρακικού που σκόραρε δις, ο Ζωης Χαρίσης του Καμοανιακού που νσκόραρε πάλι με φαουλ, και οι Δημητρης Φουρλατάρας του Πανθρακικού, οι Δήμος Τζελέπης και Δημήτρης Γιαννόπουλος του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, οι Δημητρης Καλαϊτζής και Σάββας Ευκαρπίδης της Προσοτσάνης και ο Θωμάς Τσίτας του Καμπανιακού.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερς έχει ως εξής:

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)

5 ΓΚΟΛ: Δουμάνης (Βύρων Καβάλας)

4 ΓΚΟΛ: Ερκάν, Βάσκος (Πανθρακικός)

3 ΓΚΟΛ: Βαρσαμίδης (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης)
Αθανασάκης (Βύρων Καβάλας)
Τόπι (Προσοτσάνη)
Ξανθόπουλος (Καμπανιακός)

2 ΓΚΟΛ: Γιαννακιτζίδης, Φουρλατάρας (Πανθρακικός)
Τζελέπης, Γιαννόπουλος (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης)
Καλαϊτζής, Ευκαρπίδης (Προσοτσάνη)
Χαρίσης, Τσίτας (Καμπανιακός)

1 ΓΚΟΛ: Σιδηρόπουλος (Πανθρακικός)
Τρανόπουλος, Παπάζογλου (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης)
Σιδηράς, Κουτσομιχάλης, Τουρατζίδης, Χριστοφορίδης, Κοτόπουλος (Άρης Πετεινού)
Ηλιάδης, Φουστέρης, Σεφερίδης (Βύρων Καβάλας)
Προσκυνητόπουλος, Κοπατσί (Καμπανιακός)
Παγώνης (Προσοτσάνη)
Μπ. Ζυγκερίδης, Λαδόπουλος (Ηρακλής Αμμουδιάς)