Με τρεις σημαντικές απουσίες αλλά με ψυχολογία ανόδου ο Ιπποκράτης αναχώρησε για… Βέροια για το μεγάλο διπλό!

Ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης αναχώρησε το απόγευμα του Σάββατου για την Βέροια εκεί όπου θα διανυκτερεύσει ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό.

Οι “γιατροί” έχουν άριστη ψυχολογία και θα προσπαθήσουν να “σπάσουν” το αήττητο της έδρας του αντιπάλου, γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι.

Στην αποστολή ο προπονητής Μιχάλης Παπάζογλου συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές καθώς και τον Κυριζάκη που επιστρέφει από τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ με την Προσοτσάνη. Για τον «Κυριγκόλ» θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα οι εκλεκτοί της αποστολής είναι: Τογγουλίδης, Ευαγγελίδης, Ακρίβος, Πουλουκτσής, Σίσκος, Ράλλης, Καλτσάς, Φραγγουλίδης, Σιμτσάκης, Γιαννόπουλος, Μεσιτίδης, Μουρατίδης, Μαμρικισβίλι, Τζελέπης, Φ. Γιαννόπουλος, Ευθυμιάδης, Δημ. Παπάζογλου, Τρανόπουλος, Κυριζάκης. Σε ότι αφορά τις απουσίες αυτές είναι τρεις και σημαντικές με τους Γκουντενούδη, Καρασαραΐδη και Βαρσαμίδη που δεν ακολούθησαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Το παιχνίδι με τον Καμπανιακό είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (5/6, 17:00, LIVE από το ThrakiSportS). Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο κ. Θεοδωρόπουλος του συνδέσμου Φλώρινας, με βοηθούς τους κ.κ. Δούμτση και Πάνου του ιδίου συνδέσμου. Παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Τερετίδης του συνδέσμου Καβάλας.