«Ακόμη μια χαμένη διοργάνωση για την Αλεξανδρούπολη, τζάμπα οι πανηγυρισμοί για τα μνημόνια με την ΕΟΠΕ και την εκλογή συμβούλων στο ΔΣ της»

Στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής» στην Νέα Ερυθραία θα διεξαχθεί το τριήμερο 11-13 Ιουνίου η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 (παίδων) βόλεϊ, με τη συμμετοχή του ΜΓΣ Εθνικού.

Η Αλεξανδρούπολη κατέθεσε αίτημα ανάληψης της διοργάνωσης του φάιναλ φορ προς την ΕΟΠΕ. Μάλιστα, σχεδό … αναγγέλθηκε στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών – μαθητών του 3ου ΓΕΛ που κατέκτησαν το πανελλήνιο σχολικό. Έλα όμως που δεν προτιμήθηκε τελικά η «μάνα του βόλεϊ» Αλεξανδρούπολη, αλλά η Νέα Ερυθραία, έδρα του βασικού αντιπάλου των Εβριτών στη μάχη της κατάκτησης του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα καυτηριάζει ο Γιώργος Πανταζίδης στην ηλεκτρονική εκδοση της εφημερίδας «Η Γνώμη»: «Τζάμπα, τα μνημόνια συνεργασίας με την Ομοσπονδία βόλεϊ που υπέγραψε ο Δήμος το 2019 μετά την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής, τζάμπα και η παρουσία του μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ (με την παράταξη του νυν προέδρου μάλιστα) , προέδρου της ΕΣΠΕΘρ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΜΓΣ Εθνικού Ειρ. Κεμανετζής».

Τζάμπα οι (ανούσιες προκαταβολικές όπως αποδείχθηκε) ευχαριστίες στους τοπικούς μας άρχοντες…

Κρίμα για τα όνειρα και τις προσδοκίες των νεαρών αθλητών μας να παλέψουν για μια μεγάλη διάκριση στην έδρα τους, στην πόλη τους. Η ουσία είναι ότι η Αλεξανδρούπολη βγαίνει εκτός του κάδρου ανάληψης αθλητικών διοργανώσεων, όπως τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε συνηθίσει… Κρίμα …».