Ο Νίκος Ρετζέπης καλεσμένος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης!

Επίσημος προσκεκλημένος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην Μεσσήνη, ήταν ο προπονητής φυσικής κατάστασης του αντρικού τμήματος και προπονητής Ακαδημιών του Λεύκιππου Ξάνθης, Νίκος Ρετζέπης.

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και πέρα από τον Νίκο Ρετζέπη, συμμετείχαν οι καταξιωμένοι προπονητές Βαγγέλης Αγγέλου και Γιάννης Διαμαντάκος.

Ο προπονητής του Λεύκιππου κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου είχε την ευκαιρία να αναλύσει κατά την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου το αντικείμενο της ευκινησίας και των συναρμοστικών ικανοτήτων στα στάδια ανάπτυξης και για ενήλικες αθλητές και κατά την δεύτερη ημέρα για την κινητικά πρότυπα που αφορούν την ατομική άμυνα και την προοδευτικότητα σε ασκήσεις υψηλής έντασης.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν προπονητές από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, Αθήνα αλλά και την Βόρεια Ελλάδα με το ενδιαφέρον να είναι έντονο για περισσότερες πληροφορίες και αναλύσεις σχετικά με τις παρουσιάσεις.

Ο Νίκος Ρετζέπης που βρίσκεται στον Λεύκιππο Ξάνθης από το 2017 αυτή την εποχή διεξάγει τις μετρήσεις της διδακτορική του διατριβής που αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ αξ΄ζιει να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2021 συνεργάστηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης