Ζευγάρι με διεθνή πασαδόρο του Παναθηναϊκού ο πρώην του Εθνικού και νυν του Ολυμπιακού Νίκολα Μιγιαήλοβιτς – Ήταν κουμπάρος στον «γάμο της χρονιάς»

Ένα διάσημο ζευγάρι του διεθνούς βόλεϊ ανέβηκε τα σκαλιά του Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Βελιγράδι.

Ο Σέρβος της πολωνικής Σκρα Μπελσάτοφ, Αλεξάντερ Ατανασίεβιτς παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του την Βουλγάρα διεθνή της ρωσικής Ντιναμό Μόσχας, Ελίτσα Βασίλεβα.

Κουμπάροι του διάσημου ζευγαριού ήταν ο Σέρβος ακραίος του Ολυμπιακού Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, ο οποίος πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και είναι ιδιαίτερα αγαπητος στην πόλη του Εβρου.

Μαζί του ήταν στην Σερβία και η κοπέλα του, η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου του Παναθηναϊκού. Κουμπάρα στον γάμο ήταν ακόμα η Βουλγάρα κεντρική της Κονελιάνο, Χριστίνα Βούτσκοβα.

Καλεσμένοι στο λαμπερό γάμο ήταν παράγοντες τωρινοί και πρώην συμπαίκτες-τριες του ζευγαριού από τις ομάδες που έχουν περάσει, και οι οποίοι τους ευχήθηκαν «βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους».

Οπως αναφέρει το VolleyPlanet, στη γαμήλια δεξίωση, που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ρεστοράν Topciderac, guest star της βραδιάς ήταν η διάσημη Σέρβα τραγουδίστρια Vesna Zmijanac, η οποία συνεχάρη τους νεόνυμφους και διασκέδασε τους παρευρισκόμενους, τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.