Από τον ΑΟΞ στην Νότιγχαμ Φόρεστ για το όνειρο της ανόδου στην Premier League!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε της Χάντερσφιλντ στον τελικό ανόδου των πλέι οφ της Championship με 1-0 και επιστρέφει στην Premier League μετά 23 χρόνια.

Μια σπουδαία νίκη για τους Reds, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Στιβ Κούπερ, τους παίκτες και τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την άνοδο της ομάδας στα σαλόνια του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Σπουδαία στιγμή και για την καριέρα του Βαγγέλη Περπερίδη, αφού μετά την εξαιρετική πορεία με την Κόβεντρι την περσινή σεζόν στην Championship, συμφώνησε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στη θέση του Αναλυτή, από την οποία έβαλε το δικό του λιθαράκι για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Ο 23χρονος τελειόφοιτος του Πολυτεχνείου Ξάνθης με καταγωγή από την Ημαθία, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην προπονητική και ανάλυση ποδοσφαίρου από κορυφαίο Βρετανικό πανεπιστήμιο, έχει UEFA B και έχει εργαστεί στο παρελθόν πέρα από την Ξάνθης σε Κόβεντρι Σίτι, Εθνική Ομάδα, Απόλλων Λάρισας και Ηρακλή.

Επίσης είναι ο επικεφαλής του κορυφαίου πτυχίου ανάλυσης σε Ελλάδα και Κύπρο Alfa Sports Analysis Diploma που στην πρώτη του χρονιά σημείωσε τεράστια επιτυχία με πάνω από 80 προπονητές και επιστήμονες του αθλητισμού να το επιλέγουν.