Διαψεύδει ΑΟΞ ο 19χρονος παίκτης της ΑΕΛ: «Ήταν τρομοκρατία, ο γενικός αρχηγός της Ξάνθης φυγάδευσε αυτόν που με χτύπησε»

Ο Λάμπρος Αγγελούλης της ΑΕΛ βρέθηκε στο επίκεντρο των επεισοδίων της Ξάνθης, στον αγώνα Κ20 των δυο ομάδων.

Ο νεαρός παίκτης μίλησε στην εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία» για όσα βίωσε την Κυριακή στην Ξάνθη.

«Εμείς πηγαίναμε στα αποδυτήρια όταν ο γενικός αρχηγός της Ξάνθης έβριζε τον προπονητή μας, που έκανε με κόσμιο τρόπο παράπονα για το γεγονός ότι δεν υπήρχε φερ πλέι και του έλεγε αυτός από την Ξάνθη: Να σε βρούνε παγωμένο το πρωί.

Τότε ο Αντωνόπουλος τους λέει ότι δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα και πετάγεται ένας και τον πιάνει από τον λαιμό και του κόβει τον σταυρό.

Πήγα να τον προστατεύσω και έρχεται και μου δίνει από κοντά μπουνιά, με αποτέλεσμα να σπάσει το στόμα μου και να φαίνεται η γλώσσα μου απ’ έξω.

Μου έκαναν στο νοσοκομείο τρία ράμματα και ευτυχώς που ήταν κοντά μου ο Κοτσανούλης, ο Κοταρέλας και ο Παναγιώτης Καραπιάλης και με φυγάδευσαν στα αποδυτήρια.

Πρώτη φορά είδαμε τέτοια τρομοκρατία. Ντροπή, αίσχος, τι να πω. Είδα τον γενικό αρχηγό της Ξάνθης και έναν ακόμα να φυγαδεύουν αυτόν που με χτύπησε.

Αυτά πάνε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Κρίμα για την Ξάνθη και απαράδεκτο το γεγονός ότι στο γήπεδο δεν είχε περίφραξη, ενώ δεν υπήρχε και αστυνομική δύναμη».