Πάνοπλος διανυκτερεύει στην Θεσσαλονίκη ο Πανθρακικός για έναν ακόμα τελικό με τον Καμπανιακό

Έναν ακόμα τελικό δίνει ο Πανθρακικός στις 5 στο γήπεδο Χαλάστρας κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα Θεσσαλονίκης του Καμπανιακού για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης δεν θα έχει καμιά απουσία στην αποστολή πλην του τραυματία εδω και καιρό Δραγανίδη, ενώ επιστρεφει ο τιμωρημένος αμυντικός Αγγελος Λειβαδιώτης.

Η ομάδα της Κομοτηνής μετά από σχεδον 5 χρόνια διανυκτερευει εκτός Ροδόπης και τα χρόνια των επαγγελματικών κατηγοριών, με τον Μπαχαρίδη να θέλει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους για θετικό αποτέλεσμα, που εαν έρθει θα φέρει τον Πανθρακικό φαβορί για την άνοδο. Από την αλλη και ο Καμπανιακός με τον Θωμά Τσίτα να ξεχωρίζει στο ρόστερ, με 3 βαθμούς λιγότερους απο τους Θρακιώτες θέλει μόνο νίκη ώστε να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της ανόδου, αν και ξεκίνησε ως το μεγάλο φαβορί του ομίλου.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Κεχαγιάς, Κασκαντάμης, Αρετάς, Γκουντάκης, Καλογρανάς, Αντωνιάδης, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Χακάν, Γιαννακιτσίδης, Γκουτσίδης, Τσώλας, Λειβαδιώτης, Σπυριάδης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Ερκάν.