Super League: Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι άουτ, αναβάλλεται το μπαράζ Λαμίας – Βέροιας και… μπάχαλο

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων playoffs Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22. 

Αντίθετα, η βαθμολογία των αγώνων playouts Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22 δεν επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία και θα τεθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Πρόκειται για αναμενόμενη για πολλούς εξελιξη, με δεδομένο ότι υπάρχει εκκρεμοδικία με εισήγηση για υποβιβασμό του Παναιτωλικού (που πέρσι έσωσε στα μπαράζ με την Ξάνθη την κατηγορία).

Η μη επικύρωση της βαθμολογίας ωστόσο φέρνει αυτόματα αναβολή στο μπαράζ της Βέροιας, ως ηττημένης του μπαράζ με τον Λεβαδειακό για τον πρωταθλητή της SL2 με την Λαμία, ως προτελευταία της SL1.

Οπως γίνεται αντιληπτό, αναλογα με την απόφαση, στην θέση της Λαμίας μπορεί να βρεθεί ο Απολλων Σμύρνης που αυτήν την στιγμή είναι υποβιβασμένος στην SL2, αφού αν τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός θα καταλάβει την τελευταία θέση του απευθειας υποβιβασμου.

Με δεδομένο ωστόσο ότι η απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ θα είναι εφέσιμη, γίνεται αντιληπτο οτι μπορει να πεσάσουν μήνες μέχρι την τελική απόφαση. Και κάπως έτσι έρχεται το σενάριο της αναδιάρθρωσης πιο κοντά, όπως από την περασμένη εβδομάδα ανέλυσε το ThrakiSportS…