Δήλωση-βόμβα Μελισσανίδη για το μέλλον Μάνταλου: «Θα φύγει όταν θα φύγω εγώ από την ΑΕΚ»

Ανάμεσα στα δεκάδες θέματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από την παταγώδη αποτυχία να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι και η προαναγγελία εξόδου από τον Κομοτηναίο αρχηγό της.

Όπως είναι γνωστό λίγα λεπτά μετά από το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα και ξεκαθάρισε ότι εντός των ημερών θα «αναλάβει τις ευθύνες» του «με πράξεις, όχι με λόγια» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Νωρίτερα ο Μάνταλος είχε βιώσει κάτι πολύ σκληρό στο γήπεδο, όταν τον έβριζε εν χορώ μερίδα των οπαδών της ομάδας του. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που εισέπραττε τόση αρνητική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του. Ηταν όμως η πρώτη φορά που πήρε θέση και μάλιστα δημόσια για κάτι τόσο σοβαρό που αφορά τον ίδιο.

Δεν υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος που να μετέφρασε διαφορετικά τη συγκεκριμένη τοποθέτηση. Άπαντες κατάλαβαν ότι ο Μάνταλος προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ΑΕΚ. Κάτι που δεν είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν όταν υπήρξαν προτάσεις στην ΠΑΕ για την πώλησή του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα αρχίσει να παίρνει τις αποφάσεις του για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην ΑΕΚ, είναι κατηγορηματικός στο «θέμα Μάνταλου». Και η ατάκα που είπε στους συνεργάτες του στην ΠΑΕ σύμφωνα με το sdna, την οποία μεταφέρει δίχως την παραμικρή επιφύλαξη ως προς την εγκυρότητα του ρεπορτάζ. ήταν χαρακτηριστική των προθέσεών του: «Ο Μάνταλος θα φύγει όταν θα φύγω εγώ από την ΑΕΚ».

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ σκοπεύει άμεσα να μιλήσει με τον αρχηγό της Ενωσης και να του ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση του Μάνταλου. Και τούτο επειδή στη δημόσια τοποθέτησή του έμοιαζε αποφασισμένος αλλά και κουρασμένος απ΄όσα έχει βιώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.