Super League: Επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες με αποθέωση Πασχαλάκη στην Τούμπα

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο φινάλε των πλέι οφ, κλείνοντας τη σεζόν στην 2η θέση και αφήνοντας του φορμαρισμένους «πράσινους» στην 4η.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποθεώθηκε από την Θύρα 4 ακούγοντας το όνομά του ρυθμικά, παρότι το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θα συνεχίσει στους Θεσσαλονικείς την ερχόμενη σεζόν, με τον ίδιο να υποκλίνεται στην κερκίδα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο ΠΑΟΚ φρόντισε να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ με τους Σβαμπ και Άκπομ, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την κάκιστη αμυντική λειτουργία των πρασίνων.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές, βγήκε μπροστά και προσπάθησε να γίνει απειλητικός, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Πασχαλάκη.

Στα αξιοσημείωτα, η αποβολή του Μακέντα στις καθυστερήσεις. Ο Ιταλός επιθετικός άφησε τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες, αλλά το χειρότερο για τους πράσινους είναι ότι θα στερηθούν τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.