Με …«άρωμα» Θράκης τιμήθηκε λόγω Άλκη και χειροκροτήθηκε ο Σέρχιο Αραούχο στο Χαριλάου

Το σωματείο “Εις το Όνομα του Άλκη” τίμησε τον Σέρχιο Αραούχο πριν από τη σέντρα του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Σέρχιο Αραούχο είχε σκοράρει ένα γκολ στην αναμέτρηση Άρης-ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League. Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος ο Αργεντινός αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, ο οποίος είχε δολοφονηθεί λίγες μέρες πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έτσι πριν από την έναρξη του δραματικού αγώνα που έληξε 3-2 ο “Τσίνο” βραβεύτηκε από τη Δομή “Εις Το Όνομα του Άλκη” γι’ αυτή την κίνησή του αυτή από την σημαία του χαντμπολ της ΧΑΝΘ αλλά και αρειανό Μανόλη Ανδρεαδάκη, παλιο προπονητή πολλών αθλητών από την Θράκη όπως είναι τώρα ο προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης Θόδωρος Βαφειάδης, ενώ και ο γιος του Πάνος πέρασε από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Στην βραβευση βρέθηκε και φυσικά έκανε και την μεταφραση και ο Κομοτηναίος διερμηνέας για χρόνια της ΑΕΚ Πάνος Αναστασόπουλος και φίλος του Αραούχο με παρελθόν προ ετών στον Άρη (σεζόν 2007-08).

Επίσης ο Αραούχο που χειροκρότηθηκε από τον κόσμο παρά την ένταση του αγώνα στο 90′ που πέρασε ως αλλαγή αλλά και την αναχώρηση του λεωφορείου της ΑΕΚ από το γήπεδο, την επόμενη ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στους «κιτρινόμαυρους», έστειλε μήνυμα για την επόμενη μέρα της ομάδας και ευχαρίστησε τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που του απένειμαν δείχνοντας για μια ακόμη φορά το ήθος του.

«Γεια σας αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ. Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος της κατάστασης όλη τη χρονιά, ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι αν δεν ήσασταν τότε δεν θα ήσασταν οπαδοί της ομάδας, και δεν φταίνε μόνο ένας ή δύο παίκτες για την κατάσταση, φταίνε όλοι και εγώ πρώτος. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας, ευχαριστώ πολύ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση…

Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου έδωσαν για το γκολ για τον Άλκη, για το καλωσόρισμα και για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι, τον σεβασμό μου απέναντί μου, ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώσουν τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και ας είμαστε απλώς αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μια μεγάλη αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά.