«Χ»αμένη ευκαιρία για Ιπποκράτη που «κόλλησε» στο μηδέν με τον πορτιέρε Κοτουγλίδη του Ηρακλή Αμμουδιάς

Ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης δεν τα κατάφερε στις Σέρρες να πάρει τη νίκη αφού αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στον Ηρακλή Αμμουδιάς που είχε «φύλακα άγγελο» τον τερματοφύλακα Κοτουγλίδη.

Η ομάδα των «γιατρών» είχε τις περισσότερες και τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά βρέθηκε απέναντι σ’ ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα που δεν τους το επέτρεψε.

Οι γηπεδούχοι των πρώην του Πανθρακικού Μπάμπη Ζυγκερίδη και Γρηγόρη Τοπάλι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρει το σημερινό ματς όταν στα πρώτα 20 λεπτά δημιούργησαν και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά χωρίς επιτυχία. Αμέσως μετά το 25ο λεπτό ο Ιπποκράτης ήταν αυτός που πήρε τα ηνία και άρχισε να απειλεί για το γκολ, αρχικά με τον Τζελέπη να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Κουτογλίδης αντέδρασε σωστά τη μπάλα. Ακολούθησε η κεφαλιά από τον Γκουντενούδη μετά από κόρνερ αλλά απόκρουσε ο πορτιέρε του Ηρακλή. Στη συνέχεια είχε δύο σουτ από τον Τρανόπουλο που πέρασε ελάχιστα άουτ και του Τζελέπη αδύναμο που απόκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Έτσι μετά από αυτές τις ευκαιρίες το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 0-0.

Η πιο μεγάλη όμως φάση του αγώνα ανήκει στον Ιπποκράτη όταν βγήκε με τους Τρανόπουλο και Τζελέπη απέναντι στον Κουτογλίδη δεν κατάφεραν να σκοράρουν καθώς πάνω στην γραμμή απομάκρυνε ο Γκάλιος. Οι δραστήριοι Τρανόπουλος και Τζελέπης έχασαν ακόμη δυο ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού ύστερα από το κόρνερ του Γιαννόπουλου η κεφαλιά του Πουλουκτσή εξουδετερώθηκε από τον εξαιρετικό Κουτογλίδη που κράτησε το μηδέν στην εστία του. Τέλος του αγώνα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται τους βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική Κυριακή 22/5 ο Ιπποκράτης υποδέχεται στην Αλεξανδρούπολη τον Άρη Πετεινού ενώ ο Ηρακλής θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ: Κουτογλίδης, Μουστα, Λαδόπουλος, Ζάντσιος, Γκάλιος, Σιδηρόπουλος (Κωνσταντίνου), Τοπάλι, Σπανίδης, Δαγκουλής, Χρ. Ζεγκερίδης, Χαρ. Ζεγκερίδης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παπάζογλου Μιχάλης): Γιαννόπουλος, Ακρίβος, Παπάζογλου Δ. (50′ Ράλλης), Γκουντενούδης (45′ Σίσκος), Πουλουκτσής, Μουρατίδης (40′ Φραγγουλίδης), Ευθυμιάδης, Τζελέπης, (50′ Σιμτσάκης), Βαρσαμίδης, Καλτσάς (50′ Γιαννόπουλος), Τρανόπουλος.