Τέσσερα μετάλλια από την 25μελή αποστολή του Δρομέα Θράκης στον Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα 10χλμ της Αδριανούπολης

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εlite Running Team του Δρομέα Θράκης στην πρώτη αποστολή της και μάλιστα εκτός Ελλάδος. Συμμετείχαν 25 αθλητές και αθλήτριες στον Ημιμαραθώνιο της Ανδριανούπολης, που περιελάμβανε και τον αγώνα των 10χλμ.

Η φιλοξενία μοναδική και οι αλληλοϋποσχέσεις για ανταλλαγή δρομικών επισκέψεων πολλές και από τις τρεις μεριές, μιας και βρισκόταν εκεί και Βούλγαροι αθλητές. Με εκκίνηση και τερματισμό το προάστειο του Κάραγατς, οι δρομείς του Δρομέα κατάφεραν να κερδίσουν τέσσερα μετάλλια (το ένα από τον Ξανθιώτη Μ. Αγγελόπουλο, που συμμετείχε στην αποστολή).

Αναλυτικά:
Στα 10χλμ -1ος ο Γιώργος Αλίμονος, με 1.10.11 στην κατηγορία άνω των 80 ετών
Στα 10χλμ-2η η Σάσα Γιαλαμίδου, με 1.04.30 στην κατηγορία 60-64
Στο Ημιμαραθώνιο-1η η Κωνσταντία Στεργίου, με 1.57.40 στην κατηγορία 50-54
Στον Ημιμαραθώνιο-2ος ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, με 1.36.43, στην κατηγορία 60-64 (από Ξάνθη)

Αρκετοί ακόμη αθλητές και αθλήτριες βρέθηκαν κοντά στα μετάλλια, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ, γυμναζόμενοι με τις προπονητικές οδηγίες του κόουτς-αθλητή Τόλη Γκάτζιου.

Για την ιστορία στην αποστολή της Elite Running Team του Δρεομέα Θράκης συμμετείχαν οι:
Τόλης Γκάτζιος, Βέρα Γκιζελίδου, Νίκος Μαυρόπουλος, Ρένα Κυργίδου, Μαρία Παπαβλασακούδη, Σπύρος Ηλιάδης, Πέτρος Μιχαηλίδης, Μαρία Φωτιάδη, Ελένη Τζαμπαζάκη, όπως και οι: Πέτρος Γιαγτζόλου (Κομοτηνή), Χρήστο Τεπελής (Κομοτηνή), Δημήτρης  Γραμμένος (Χαλκιδική), Πέτρος Καλογερόπουλος (Θεσ/νίκη), Νίκος Μερκούρης (Ξάνθη), Δημήτρης Κερέμης (Ορεστιάδα), Ιωάννης Χρήστου (Ορεστιάδα), Φίλης Δρακίδης (Ορεστιάδα), Σωτήρης Αθανασίου (Ξάνθη), Γιώργος Μποζατζίδης (Διδυμότειχο), Ιωάννης Κωνσταντινίδης (Διδυμότειχο).