Χωρίς «Κυριγκόλ» αλλά με «Τρανό» και πίστη για το διπλό η αποστολή του Ιπποκράτη για Κομοτηνή

Με άμεσο στόχο να κάνει δύο τις νίκες του σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει ο Ιπποκράτης που την Τετάρτη 11/5 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανθρακικό.

Αυτό θα το επιδιώξει χωρίς τον Γιώργο Κυριζάκη καθότι ο επιθετικός των «γιατρών» αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το προηγούμενο παιχνίδι με την Προσοτσάνη και ο Μιχάλης Παπάζογλου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του.

Αντιθέτως στα ευχάριστα νέα είναι ότι επιστρέφει ο Δημήτρης Τρανόπουλος καθώς εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής από την αποβολή του στον ημιτελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου με την Αλεξανδρούπολη FC. Το δεύτερο ευχάριστο νέο για τον Μιχάλη Παπάζογλου είναι ότι στην αποστολή σε σχέση με την πρεμιέρα συμπεριέλαβε τον Ποπότη ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σίσκο.

Η αναχώρηση της αποστολής του Ιπποκράτη για Κομοτηνή ορίστηκε στις 13:15.

Οι εκλεκτοί του είναι οι εξής: Τογγουλίδης, Ευαγγελίδης, Τρανόπουλος, Πουλουκτσής, Μαμρικισβίλι, Ακρίβος, Ποπότης, Παπάζογλου, Ευθυμιάδης, Καλτσάς, Μουρατίδης, Καρασερίδης, Ράλλης, Γιαννόπουλος, Γκουντενούδης, Σιμτσάκης, Βαρσαμίδης, Φραγγουλίδης, Τζελέπης, Μεσιτίδης.