Συνεχίζεται η κόντρα Αναγέννησης και Πόντου Θρυλορίου και εκτός γηπέδων με αφορμή το πανηγύρι Κων/νου και Ελένης του χωριού!

Με ανακοινώσεις τους Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και Πόντος Θρυλορίου δημοσιέυσαν τις απόψεις τους και τις διαφορές τους πλέον και εκτός γηπέδων με κύριο μέλημά τους ποιός θα έιναι το αφεντικό του χωριού.

Δείτε τις ανακοινωσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους όσων αφορά το πανηγύρι του Θρυλορίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σε όλους ότι καμία από τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες δεν σχετίζονται με το πανηγύρι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό. Το συγκεκριμένο πανηγύρι το οποίο και διαχειρίζεται η ΔΚΕΠΠΑΚ το αναθέτει στο σύλλογο Γυναικών Θρυλορίου. Ο σύλλογος Γυναικών φέτος αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει εκδηλώσεις. Η ΔΚΕΠΠΑΚ μέχρι αυτήν την στιγμή δεν το ανέθεσε σε κανένα από τα δύο ποδοσφαιρικά σωματεία του Θρυλορίου. Άρα κατά την δική μας εκτίμηση η ομάδα του Πόντου Θρυλορίου κακώς χρησιμοποιεί την ορολογία πανηγύρι του Θρυλορίου διότι δεν της ανατέθηκε ποτέ επίσημα κάτι τέτοιο. Αυθαίρετα, κακώς το ανακοίνωσε. Ο Πόντος Θρυλορίου κατά τη γνώμη μας, δίχως να συνδέεται με το πανηγύρι του χωριού κάνει το γλέντι του στις 20 Μαΐου και η δική μας ομάδα η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου κάνει το δικό της γλέντι το Σάββατο στις 21 Μαΐου 2022 στην κεντρική πλατεία του Θρυλορίου.

Η ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου: Ειλικρινά αν δεν υπήρχε αυτός ο αθλητικός σύλλογος έπρεπε να τόν εφεύρουμε καθώς μάς διασκεδάζει στο γήπεδο αλλά και εκτός γηπέδου…Σε απάντηση λοιπόν στον πρόεδρο της συντοπίτισσας ομάδος αναφέρουμε τα παρακάτω:: 1)Κανένας εορτασμός προστάτιδων Αγίων για να εορτασθεί δεν χρειάζεται άδεια από κανέναν φορέα ούτε φυσικά από την ΔΚΕΠΠΑΚ η οποία μετά από αίτηση συλλόγων για πολιτιστικές εκδηλώσεις με απόφαση της χορηγεί η όχι υλικά για την βραδιά (σουβλάκια, ηχητικά κλπ). Εμείς ως Αθλητικός Εκπολιτιστικός σύλλογος δεν έχουμε κάνει καμμία αίτηση για συνδιοργάνωση ή υποστήριξη της πολιτιστικής βραδιάς στο πανηγύρι Θρυλορίου στις 20 Μαιου, και δεν θα έχουμε κανέναν συνδιοργανωτή… Αυτό το αφήνουμε για εσάς… 2)Παραδοσιακά Ελληνικά και Θρησκευτικά η παραμονή της Εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ονομάζετε από όλους πανηγύρι (δικαίωμα σας να το ονομάσετε όπως εσείς θέλετε)και έτσι το ονομάσαμε και μείς και όλος ο νοήμων κόσμος.. 3)Ο ΠΟΝΤΟΣ ΘΡΥΛΟΡΊΟΥ σε θερμή συνεργασία με τον σύλλογο γυναικών Θρυλορίου ανέλαβε την διοργάνωση του Πανηγυριού και εφ όσον ηθικά είναι καλυμμένος από την συμπαράσταση των γυναικών Θρυλορίου κοιτάει μπροστά , οργανώνει μια τέλεια βραδιά σε ένα πολύ ωραίο πανηγυρικό κλίμα που θα αποτελέσει και αντάμωμα όλων των κατοίκων μετά από 2 χρόνια απαγόρευσης λόγω COVID-19.. Δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς το ότι η συντοπίτισσα ομάδα ασχολείται συνεχώς με τον Πόντο και προσπαθεί να μας προλάβει αλλά φυσικά δεν έχει την ικανότητα αυτή.. Θα τρέχετε μόνοι σας και θα βγαίνεται δεύτεροι μια ζωή.. Και επειδή χρησιμοποιείται κατά κόρον την Δημοτική αρχή σας επισημαίνουμε ότι σε 1 χρόνο έχει Δημοτικές Εκλογές και εκεί κύριε πρόεδρε θα δείτε φυσικά την αλήθεια κατάματα…. Εύχομαι να μην επανέλθουμε και σας περιμένουμε στο πανηγύρι τού Θρυλορίου την Παρασκευή 20 Μαϊου..