Volley League: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον άθλο του Άθλου και την μεγάλη άνοδο στην δυσκολότερη μαραθώνια σεζόν όλων των εποχών

Σε πελάγη ευτυχίας βρισκόντουσαν άπαντες στον Άθλο Ορεστιάδας, μετά την ιστορική άνοδο στη Volley League, αφού η μητρόπολη του βόλεϊ επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ, με παίκτες και προπονητικό επιτελείο να μιλούν για έναν… άθλο από τον Άθλο Ορεστιάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ο
προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε: «Η άνοδος αυτή σημαίνει ότι η μητρόπολη του βόλεϊ, η Ορεστιάδα έχει σφυγμό και παλμό. Ο Άθλος έχει ακαδημίες, δυναμική για να κάνει κάτι καλό γενικότερα στο χώρο του βόλεϊ.

Ανέλαβα την ομάδα στις αρχές του έτους και ήταν όλο αυτό το διάστημα πολύ πιεστικό. Κληθήκαμε να εκπληρώσουμε ένα δύσκολο έργο και το φέραμε εις πέρας. Είναι ημέρα γιορτής και επιστροφής του βόλεϊ της Ορεστιάδας στη Volley League. Είμαστε όλοι πανευτυχείς.

Είχα τη χαρά και τη τιμή να βρίσκομαι στον ΑΟ Ορεστιάδας και να ζήσω την άνοδο του 2014 ως παίκτης και το 2022 ως προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας. Το να βλέπεις το γήπεδο γεμάτο είναι κάτι που δεν το συναντάς κάθε μέρα. Μας γεμίζει ελπίδα να βλέπουμε παιδιά στο γήπεδο που σήμερα ήταν πάρα πολλά.

Αφιερώνω την επιτυχία στην οικογένειά μου που με ανέχεται, στους γονείς μου και στους δικούς μου ανθρώπους. Στους φανερούς και κρυφούς υποστηρικτές αλλά ιδιαίτερα θέλω να το αφιερώσω σε έναν δικό μου άνθρωπο που χάσαμε πέρυσι αδίκως, τον Κωνσταντίνο Τοτολίδη».

Ο κεντρικός του Άθλου Ορεστιάδας Βασίλης Στοϊλούδης συμπλήρωσε: «Μεγάλη επιτυχία για τη πόλη και το σύλλογο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας και μας στήριξε. Ήταν δύσκολη αγωνιστική χρονιά με πολλά ταξίδια και υποχρεώσεις. Ήμασταν όλοι συνεπής και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Ήταν πραγματικά ένας άθλος. Νιώσαμε όλοι μία ανατριχίλα με τόσο γεμάτο γήπεδο. Μοναδικό συναίσθημα. Ελπίζω πως ο κόσμος και του χρόνου θα είναι κοντά στην ομάδα και θα την στηρίζει. Έχουμε να δείξουμε πολλά στη Volley League».

Το λίμπερο του Άθλου Ορεστιάδας Σταυρός Αρχοντούδης είπε: «Υπήρχε άγχος λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Δώσαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και όσο κυλούσε το παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι. Ο κόσμος ήταν πολύς και κατέκλυσε το γήπεδο. Ουσιαστικά παίξαμε τρία πλέι οφ ανόδου που όλες ήταν δύσκολες. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση, ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Τσολακίδη γιατί σήκωσε και αυτός το δικό του γολγοθά, όπως επίσης και στο κόσμο που μας στήριξε από τη 1η αγωνιστική μέχρι σήμερα».

Το λίμπερο του Άθλου Ορεστιάδας Βαγγέλης Διαμαντίδης τόνισε: «Είναι η δεύτερη φορά που πανηγυρίζω άνοδο στην Ορεστιάδα. Η πρώτη ήταν το 2014 με τον ΑΟ και τώρα με τον Άθλο. Είμαι ευτυχισμένος που στο τέλος πετύχαμε το στόχο μας και ανεβήκαμε κατηγορία. Για την πόλη σημαίνει πάρα πολλά γιατί διψάει για το βόλεϊ και εδώ και πολλά χρόνια που ήταν σε χαμηλότερες κατηγορίες δεν το απολάμβανε. Αφιερώνω την επιτυχία αυτή στην οικογένειά μου και σε όλη την Ορεστιάδα».

Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την ομάδα και την πόλη. θα πρέπει να είναι όλοι περήφανοι για αυτή την ομάδα. Όλη τη χρονιά και από τον Αύγουστο που ξεκινήσαμε παλεύαμε για αυτό το στόχο. Άλλες ομάδες μας υποτίμησαν, άλλοι έχριζαν φαβορί άλλους αλλά εμείς ξέραμε από την αρχή τι μπορούμε να κάνουμε και που μπορούμε να φτάσουμε. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά τις ξεπεράσαμε ως οικογένεια. Σήμερα ο Άθλος πέτυχε έναν τεράστιο άθλο. Πρώτα απ’όλα το αφιερώνω στο κόσμο της Ορεστιάδας που είναι μία πόλη καθαρά βολεϊκή με μεγάλη ιστορία. Φυσικά το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους γονείς μου, στον αδερφό μου που είναι τα στηρίγματά μου σε ότι και αν κάνω δίνοντας μου το κάτι παραπάνω για να πετυχαίνουμε άθλους».