Μπαράζ για Γ’ Εθνική: Αβέβαιο ακόμα αν το Βύρωνας Καβάλας – Πανθρακικός θα διεξαχθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» ή στο «Βερούλειο»

Μπορεί όπως έχει γράψει το ThrakiSportS πριν το Πάσχα πρόθεση των νταμπλούχων της ΕΠΣ Καβάλας να είναι να δοθούν οι εντός έδρα αγώνες του Βύρωνα στο «Ανθή Καραγιάννη», όμως αυτό κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι αυτήν την στιγμή.

Ο αγωνιστικός χώρος στο «Καραγιάννη», το οποίο χρησιμοποιούσε ως έδρα και ο ΑΟΚ στην διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2, είναι σαφώς καλύτερος σε σχέση με το «Βερούλειο», το οποίο χρησιμοποιούσε ως έδρα ο Βύρωνας Καβάλας στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο ακόμα δεν έχει εκδοθεί η άδεια για την διεξαγωγή του αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό στο «Ανθή Καραγιάννη». Τις σχετικές προσπάθειες κάνει η ΕΠΣ Καβάλας μαζί με την διοίκηση του Βύρωνα. Αμφότεροι τονίζουνε με νόημα πως ακόμη δεν έχει βγει το πρόγραμμα για την πρεμιέρα τν μπαράζ.

Θπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ στην Γ’ Εθνική ο Βύρωνας Καβάλας υποδέχεται τον Πανθρακικό. Τις άλλες δυο ομάδες της Θράκης, τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης και τον Αρη Πετεινού Ξάνθης, θα τις αντιμετωπίσει εκτός έδρας.