Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι των «Δικεφάλων» με βασικό τον Πέτρο Μάνταλο! Στις κερκίδες της Τούμπας ο Γιάννης Παπαδημητρίου με τον νέο τεχνικό

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των play off της Superleague, σε ένα ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες και την Ένωση να μένει πια μόνη της στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» με βασικό τον Πέτρο Μάνταλο έκαναν καλό ματς στην Τούμπα και προηγήθηκαν με τον Άμραμπατ, αλλά ο Τσόλακ “απάντησε” λίγο αργότερα και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, παρά τις σημαντικές φάσεις κυρίως από την πλευρά της ΑΕΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” έφθασε πάντως πιο κοντά στο γκολ, με τον Ολιβέιρα να έχει δοκάρι στο 83′.

Στις κερκίδες της Τούμπας βρέθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ Γιάννης Παπαδημητρίου με τον νέο τεχνικό της Ένωσης Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ έμεινε στην 5η θέση με 52 βαθμούς, κάτω από τον 3ο Παναθηναϊκό που έχει 54 και τον 4ο Άρη με 53. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην 2η θέση με 60, 13 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.