Συγχαρητήρια του Πανθρακικού για τα πρωταθλήματα των γυναικείων ομάδων των ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής σε ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ΕΣΠΕΘΡ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Θράκης Πανθρακικός για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΑΜΑΘ στις γυναίκες από τον ΓΑΣ Κομοτηνή και ΕΣΠΕΘΡ στις γυναίκες από την ΑΕ Κομοτηνής.

Οπως και ο Πανθρακικός έτσι και οι γυναικείες ομάδες της πόλης που κατέκτησαν τίτλους θα χρειαστεί να δώσουν αγώνες μπαράζ για να πετύχουν την άνοδό τους στα εθνικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα τις Α2 Γυναικών Μπάσκετ και Βόλεϊ αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικός έχει ως εξής:

Η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει τα συγχαρητήρια της στο ΓΑΣ Κομοτηνή Γυναικείο και στο γυναικείο τμήμα της Αθλητική Ένωση Κομοτηνής – Volleyball Team για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και της ΕΣΠΕΘΡ- ΑΝΜΑΚ αντίστοιχα.
Και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 μέσα από μπαράζ ανόδου, όπως και ο Πανθρακικός μας στη Γ΄ Εθνική! Ευχή μας είναι τον Ιούνιο όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε επιτυχίες για την Κομοτηνή μας!Φυσικά περιμένουμε όλες και όλους από τους δύο συλλόγους αλλά και από όλους τους συλλόγους της Ροδόπης στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο πλευρό μας ώστε να ενώσουν τις φωνές με τις δικές μας για την επίτευξη του στόχου της ανόδου!
Για την Κομοτηνή, για τη Ροδόπη, για την ιστορία, για τον Πανθρακικό μας!