Super League 2: Με σκόρερ Σαμπανίδη τρίποντο-ανάσα της Καβάλας επί της Καρδίτσας στο «Ανθή Καραγιάννη»

Tεράστια νίκη με 3-1 πήρε η Καβάλα στο Ανθή Καραγιάννη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Ξανθιώτη Σαμπανίδη, μετά τη σέντρα του Καλαϊτζή από δεξιά.

Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μανιό που ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή για το 1-1.

Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση του ΑΟΚ, με τον Σταμένκοβιτς στο 31′ να ξαναβάζει τους γηπεοδούχους μπροστά στο σκορ με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, σημειώνοντας το 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα παρά το οριζόντιο δοκάρι του περσινού παίκτη της Ξάνθης Πάρτικ Έμπερτ στο 44′.

Στο 64′ ο ΑΟΚ κλείδωσε ουσιαστικά το τρίποντο με το τρίτο γκολ του αγώνα, όταν ο Στίκας επιχείρησε την εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, βρέθηκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Σταμένκοβιτς που δε δυσκολεύτηκε να στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

ΚΑΒΑΛΑ (Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Καραγιάννης (46’ Μαρινάκης), Θωμαΐδης, Αμούρ, Έμπερτ, Σαμπανίδης (75’ Ρέτσος), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς (65’ Μπελεβώνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Δημούτσος (67’ Πολίτης), Λαγός, Μπάλλας, Οικονόμου, Αθανασιάδης (67’ Μπιανκόνι), Μάνιος (79’ Πλέγας), Μπαντιμπανγκά (90’ Ζάγγος), Μπενγκόα (90’ Θεολόγης).