Ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής έγινε η πρώτη Ακαδημία της Ελλάδας που εκπαίδευσε τους αθλητές της στην ΚΑΡΠΑ (+photos)

Η ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής πρωτοπορεί, καθώς είναι η πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που συμμετείχε και ολοκλήρωσε με επιτυχία σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και χρήση εξωτερικού απινιδωτή σε παιδιά.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έλαβε χώρα στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης το μεσημέρι της Παρασκευής 15/04 και παρευρέθηκαν στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και ο Χρήστος Κιούσης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και γνωστός από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ως παρουσιαστής.

Η ανακοίνωσή της ακαδημίας αναφέρει: «Ως διοίκηση είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που τα παιδιά της Ακαδημίας μας ανταποκρίθηκαν με επιτυχία, υπευθυνότητα και συνέπεια στις απαιτήσεις. Από σήμερα μπορούμε να νιώθουμε πιο ασφαλείς ως Ακαδημία και ως κοινωνία γιατί μεταλαμπαδεύτηκαν γνώσεις σε θεωρία και πράξη στα παιδιά, οι οποίες σε κάποια στιγμή της ζωής τους θα είναι απαραίτητες στο να βοηθήσουν το συνάνθρωπο τους.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το ΠΑΟΚ action, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο Βαγγέλη Χρυσοχόου και τους συνεργάτες του. Το kids save lives, τον υπεύθυνο Αναστάσιο Στεφανάκη και τους συνεργάτες του. Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και τον γενικό διευθυντή marketing και επικοινωνίας Χρήστο Κιούση». Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο Facebook της ομάδας στο F.C Academy PAOK Komotinis

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Σταθμός ΣταθμόςΑυτόματου Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) iSAVElives HANDS ON IEK ΔΕΛΤΑ 360 " ΓΙΝΕ ΓΙΝΕΕΣΥ O ΗΡΩΑΣ ΠΟΥΘΑΣΩΣΕΙ ΜΙΑΖΩΗ KIDS LIVES lives SAVE PAOKACTION"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "nAOK 小 PAOKACTION action.paokfc.gr"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και φαγητό