Β’ Εθνική: «Χόρεψαν» στη βροχή αλλά έμειναν στο μηδέν Ροδόπη ’87 και Λέοντες στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν η Ροδόπη ’87 και οι Λέοντες με τα κορίτσια της ομάδα της Κομοτηνής να… «χορεύουν» στην βροχή και να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά να μην κατορθώνουν να υποτάξουν τις αντιπάλους τους αν και έχασαν ευκαιρίες για γκολ με αποκορύφωμα το πέναλτι που έκαναν οι αμυντικές των φιλοξενούμενων πάνω στην Ελένη Μπαμπαλή στο  67’ αλλά δεν υπέδειξε ο διαιτητής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα κορίτσια της Ροδόπης είχαν τις λύσεις παρά τις απουσίες απέναντι στις Θεσσαλονικιώτισες, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή και υπεροχή σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενες αρκέστηκαν στις αντεπιθέσεις και στα δυνατά ελεύθερα βολέ της πορτιέρο Ζαχαρίου που είχε σωστές τοποθετήσεις σε όλες τις προσπάθειες που επιχείρησαν οι γηπεδούχες. Το ίδιο ωστόσο συνέβη και με την γκολκίπερ της Ροδόπης Νατάσα Κοκκίνη που σε όσα σουτ επιχείρησαν οι φιλοξενούμενες στις αντεπιθέσεις αλλά και στο τετ-ατετ σε φάση του β’ ημιχρόνου δήλωσε παρούσα και κράτησε το 0-0.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση και τα κορίτσια της Ροδόπης άλλαξαν εμφανίσεις τόσο μετά την προθέρμανση όσο και μετά το πρώτο ημίχρονο. Μετά το Πάσχα η Ροδόπη θα έχει να αντιμετωπίσει δύο πιο αδύναμες ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία, την Βασίλισσα της Ξάνθης και τις Πιέριδες Μούσες Κατερίνης θέλοντας να κλείσουν με την κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας την σεζόν, που ήταν από την αρχή της χρονιάς ήταν ένας από τους στόχους του ΔΣ της ομάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Σπαρτάλη και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης, άγγιξαν το άριστο με τις γηπεδούχες να έχουν παράπονο μόνο για την φάση του πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Παρατηρητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Σβυντρίδης της ΕΠΣ Θράκης.

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Βίκυ Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Μπόζη, Ραϊνάκη, Κατσιγιάννη, Γεωργοπούλου (85’ Δαληδάνου), Μπαμπαλή, Πατεράκη (81’ Τράκα), Ραχμανίδου (79’ Γιανακοπούλου), Καλαμπούκα.
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΣ: Ζαχαρίου, Νταφοπούλου, Κουντούρη, Φασούλα, Σωτηρίου, Προβάτου, Φραγκοπούλου, Λουπράνη, Κούτρη, Μποϊκάνη, Χύσα.