ΕΠΣ Ξάνθης: Χαμόγελα από Τοροσίδη και βράβευση του ιστορικού προέδρου του Άρη Πετεινού Γιώργου Παραστατίδη

Ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και συγκινημένος ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης από την κατάκτηση του νταμπλ από τον Άρη Πετεινού, αφού είδε να εκπληρώνεται το όραμα του πατέρα του Στάθη, βασικού συντελεστή στην ανάπτυξη της ομάδας του χωριού τις δκεαετίες του ’80 και του ’90.

Ο Τόρο μετά το τέλος του αγωνα πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες την κατάκτηση του Κυπέλλου και εικονίζεται ανάμεσά τους στις φωτογραφίες, κατόπιν δικής τους πρόσκλησης, αφού λίγο μετά την απονομή έσπευσαν στην εξέδρα και τον κάλεσαν μαζί τους.

Και πριν την έναρξη του τελικού ωστόσο ο Βασίλης Τοροσίδης με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού είχε φροντίσει να κάνει την πρώτη χρονικά βράβευση από την πλευρα τυ Αρη Πετεινού, στον Γιώργο Παραστατίδη, ο οποίος ετύγχανε και πολύ καλός φίλος του πατέρα του.

Ο τιμηθείς είναι πρώην πρόεδρος του συλλόγου (πατέρας του νυν προέδρου Φίλιππου Παραστατίδη) και στο πρόσωπό του ο Αρης Πετεινού και προσωπικά ο Βασίλης Τοροσίδης θέλησαν να βραβεύσουν όλους όσους διετέλεσαν μέλη του ΔΣ του συλλόγου και πρόσφεραν ανιδιοτελώς στον σύλλογο.