Σχολικό Πρωτάθλημα: Το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής πρωταθλητές στην Ροδόπη για το 2022

Με ενθουσιασμό από τους αθλητές, αλλά και τους συμμαθητές τους που είχαν δημιουργήσει μια πολύ θερμή κερκίδα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο πλαίσιο του φετινού Σχολικού Πρωταθλήματος ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου αγοριών της Α’ Φάσης για την Ροδόπη.

Αντιμέτωποι βρεθηκαν το 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής και το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής. Το «παρών» στον αγώνα έδωσαν οι εκπαιδευτικοί αλλά και πολλοί μαθητές των δύο σχολείων, που εμψύχωναν από την κερκίδα τους συμμαθητές τους. Τελικά, σε μια αναμέτρηση με αρκετό πάθος και δύναμη, το 3ο ΓΕΛ έφυγε νικητής, επικρατώντας με 2-0 του 2ου ΓΕΛ.

Οι σχολικοί αγώνες προκηρύχθηκαν μόλις στα μέσα Μαρτίου, και οι αρμόδιες διευθύνσεις αποδόθηκαν σε ένα αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να τους υλοποιήσουν, δεδομένου ότι παρεμβάλλονται οι διακοπές του Πάσχα. Έτσι και τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες μεταξύ των Λυκείων, Γενικών και Επαγγελματικών, ώστε πριν τις διακοπές να διεξαχθεί ο τελικός.

Οι πρωταθλητές του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τους πρωταθλητές Έβρου.