Super League 2: Η Ξάνθη πάει την Κυριακή στην Βέροια και κρίνει τον φετινό πρωταθλητή στον Βόρειο Όμιλο

Ο ΑΟΞ μπορεί να έχει τεθεί εδώ και καιρό εκτός στόχων και να μην μπορεί πλέον να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League 1, ωστόσο σε μεγάλο βαθμό αποδεικνύεται ότι θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Μετά το στραβοπάτημα της Βέροιας και την ήττα έκπληξη στην Κατερίνη, η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία να μειώσει στους τρεις εφόσον κερδίσει στον Βόλο την (αδιάφορη) Νίκη. Εναν συμβεί αυτό πάμε σε ένα φινάλε θρίλερ, με την Ξάνθη να ταξιδεύει την προσεχή Κυριακή στην Βέροια.

Αν ο ΑΟΞ κόψει βαθμούς από την Βέροια, θα βάλει πραγματικά φωτιά στο πρωτάθλημα που φαινόταν να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι και λίγο καιρό πριν. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν τα καταφέρει και τον κερδίσει δεύτερη φορά η Βέροια, θα γίνει αντιληπτό ότι ο τίτλος κρίνεται από την Ξάνθη.

Οπως και ο ίδιος ο Κούγιας είπε, η κομβικής σημασίας (απρόσμενη για τον ίδιο) ήττα της ΑΕΛ ήταν αυτή στα Πηγάδια με 2-0 από τον ΑΟΞ. Αν η ΑΕΛ είχε φύγει νικήτρια από την Ξάνθη, με τις μετέπειτα εξελίξεις τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και η ΑΕΛ θα είχε περισσότερες ελπίδες πρωτιάς και ανόδου.

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
1. Βέροια (68 βαθμοί): Ξάνθη (εντός), Θεσπρωτός (εκτός), Καβάλα (εντός)
2. ΑΕΛ (62 βαθμοί): Νίκη Βόλου (εκτός), Ολυμπιακός Βόλου (εντός), ΠΑΟΚ Β’ (εκτός), Τρίκαλα (εντός)