ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ η Αλέξανδρούπολη! Απορρίφθηκε η έφεσή της, δεκτή αυτή της Δόξας Δράμας, της αφαιρούνται άλλοι τρεις βαθμοί

Λίγη ώρα αφοτου εγινε γνωστη η απόφαση για αναβολη της Γ’ Εθνικής, γνωστοποιηθηκε και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που είναι η χειρότερη δυνατη.

Η έφεση της Αλεξανδρούπολης απορρίφθηκε. Αντίθετα, αυτή της Δόξας Δράμας έγινε γνωστή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αφαιρούνται επιπλέον τρεις βαθμοί στην ομάδα του Εβρου, η οποία υποβιβάζεται και μαθηματικά.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη, δηλαδή δεν μπορεί να προσβληθεί πλέον ενώπιον άλλου ανώτερου ελληνικού δικαστηρίου. Η Αλεξανδρούπολη ωστόσο έχει δικαίωμα προσφυγής στο CAS, όπως έχει εξηγήσει εκτενώς το ThrakiSportS σε προηγούμενα άρθρα του.

Η απόφαση εχει ως εξης:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση:
Συνεκδίκασε με την παρουσία των διαδίκων την από 4/4/2022 έφεση της Δόξας Δράμας και την από 4/4/2022 έφεση του Π.Ο. Αλεξανδρούπολης κατά της υπ’ αριθμ. 188/2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την από 4/4/2022 έφεση  του του Π.Ο. Αλεξανδρούπολης.
Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την από 4/4/2022 έφεση της Δόξας Δράμας. Μεταρρύθμισε την υπ’ αριθμ. 188/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβαλλόμενη ποινή σε βάρος του Π.Ο. Αλεξανδρούπολης. Επέβαλε στον Π.Ο. Αλεξανδρούπολης συμπληρωματικά και την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.