Συγχώνευση – μαμούθ του Ορφέα Στρύμης, της Ροδόπης ’87 και της ακαδημίας Θράκες

Σε μια νέα συνεργασία προχώρησε η ακαδημία Θράκες.

Τα τελευταία χρόνια το εγχείρημα συνεργασίας από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου Θράκες και την γυναικεία ομάδα «Ροδόπη 87» αλλά και η συνεργασία Θράκες με την ομάδα Ορφέας Στρύμης, κρίνονται πετυχημένες.

Έτσι τα ΔΣ των συλλόγων, σε πρώτη φάση, αποφάσισαν η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί υπό την διοικητική – εμπορική καθοδήγηση των παραγόντων της Ροδόπης 87 με στόχο την δημιουργία μιας ακόμα πιο δυναμικής ακαδημίας με νέα προγράμματα βελτίωσης έτσι ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι νεαρές ποδοσφαιριστές να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθούν.

Οι πρωτοποριακές αθλητικές εγκαταστάσεις (πλαστικά γήπεδα – γήπεδα χόρτου – κλειστό γήπεδο (μπαλόνι), γυμναστήριο αλλά και το εξαιρετικά καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο προπονητών είναι τα πρώτα εφόδια που προσφέρονται από τις ακαδημίες στους νεαρούς/ές ποδοσφαιριστές.

Η ακαδημία θα συνεχίσει να συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών αλλά και θα συμμετέχει στα γειτονικά εσωτερικά και εξωτερικά τουρνουά που προγραμματίζονται όλη την διάρκεια της χρονιάς.