Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τον Πανσερραϊκό (14:45, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, για την 30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι για την Ξάνθη που θέλει το τρίποντο για να συνεχίσει σε τροχιά νικών και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρότερους.

2. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός καίγεται για νίκη καθώς είναι δύο πόντους κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την αναμέτρηση να χαρακτηρίζεται τελικός.

3. Η Ξάνθη είναι στην 3η θέση με 47 βαθμούς μαζί με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Πανσερραϊκός είναι στην 14η με 25, δύο βαθμούς κάτω από τον Πιερικό και τρεις κάτω από τον Απόλλωνα Λάρισας που κυνηγά.

4. Η Ξάνθη προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού Β’ στα Πηγάδια, ενώ οι Σερραίοι από το ισόπαλο παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

5. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ Διαμαντόπουλο και Γκινσάρι αλλά με Βιθέντε και Παπάζογλου ταξιδεύει στις Σέρρες ο ΑΟΞ. Οι επιλογές του Κώστα Ανυφαντάκη.

6. Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ Κανίς θα παραταχθεί, όπως και στον πρώτο γύρο ο Πανσερραϊκός, έχοντας όμως στην αποστολή τον Κομοτηναίο Θανάση Γιανναράκη. Οι επιλογές του Άγγελου Διγκόζη.

7. Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Σερραίο αρχηγό του ΑΟΞ Τάσο Παπάζογλου, που θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου απουσίαζε.

8. Οι δύο ομάδες στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν πάρει από ένα βαθμό με το τελικό 0-0 στα Πηγάδια, ενώ σε φιλικό προετοιμασίας πριν το πρωτάθλημα στο προπονητικό των Πηγαδίων είχαν και πάλι έρθει ισόπαλες με 1-1.

9. Η αναμέτρηση δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση ωστόσο μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη από το LIVE του ThrakiSportS που θα ανοίξει σχεδόν 1 ώρα πριν το ματς για τις πρώτες πληροφορίες.

10. Απόλυτο φαβορί για την αναμέτρηση ο Πανσερραϊκός σύμφωνα με τους μπούκερς λόγω του κινήτρου, με τον άσο να είναι στο 1.45, την ισοπαλία στο 3.95 και το διπλό στο 6.60.

11. Ο Αναστασόπουλος από την ΕΠΣ Χαλκιδικής θα διευθύνει την αναμέτρηση ενώ βοηθοί του είναι οι Μαλανδρής από την ΕΠΣ Χαλκιδικής και Νταβέλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.