Super League 2: Πρώτη απώλεια για την Κ20 της Ξάνθης που έμεινε στο 2-2 με τον Απόλλωνα Πόντου

Στο 2-2 έμειναν οι Κ20 της Ξάνθη και του Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο ΑΟΞ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές, κρατώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα αλλά χάνοντας το σερί των πέντε νικών στους πρώτους αγώνες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Σύρπη για το 1-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Οι Ξανθιώτες έφεραν το ματς στα ίσα στο 49′ με τον Καρυπίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1, ωστόσο πέντε λεπτά πετά οι Θεσσαλονικείς πήραν εκ νέου το προβάδισμα και πάλι με τον Σύρπη για το 2-1.

Το τελικό 2-2 για τους παίκτες του Γιάννη Αποστολίδη σημείωσε ο Καλαϊτζής στο 63′, με την Ξάνθη να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για την ολική ανατροπή αλλά το ισόπαλο σκορ να μένει μέχρι το φινάλε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Ομοιρίδης): Σουλτανιάν, Τζικας, Ξιφιλίνος, Κιζίλτζας, Λαμπρογιορας, Τάλκα, Φαρμάκης, Νιανιός, Χατζηανδρέας, Ζαφειρόπουλος, Σύρπης

ΑΟ Ξάνθη (Αποστολίδης): Βασιλακούλης, Μητρούσης (46’ Δεληγιαννίδης), Ιγνατιάδης (77’ Καραγιαννίδης), Καλαϊτζής, Τυριάκης, Αναστασιάδης, Humolli (46’ Καρυπίδης), Πιτσόλης, Αλαγκιοζίδης (63’ Σερκάν), Τσάκαλος (46’ Ιωσηφίδης), Χότσκα.