Πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων: Αναβολή μιας ημέρας στο θρακιώτικο ντέρμπι της πρεμιέρας Ξάνθης-Αλεξανδρούπολης

Την Τρίτη 5 Απριλίου θα διεξαχθεί τελικώς η αναμέτρηση των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ξάνθης (κεντρική φωτό) και Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο της Θαλασσιάς, στα πλαίσια του Βόρειου ομίλου του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδας.

Σύμφωνα με την κλήρωση που είχε πραγματοποιηθεί το παιχνίδι είχε οριστεί για την Δευτέρα 4 Απριλίου στις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Θαλασσιάς στην Ξάνθη. Μετά όμως από συνεννόηση που υπήρξε ανάμεσα στις δύο Αστυνομικές Διευθύνσεις το παιχνίδι μεταφέρθηκε μία ημέρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 5 Απριλίου με την ώρα διεξαγωγής να παραμένει η ίδια καθώς και το γήπεδο.

Οι δύο ομάδες της Θράκης μαζί με την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης συνθέτουν τον α’ όμιλο και στόχος των ομάδων είναι να προκριθούν στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση μεταξύ των Α.Δ. Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο της Θαλασσιάς. Ο διαιτητής και οι βοηθοί της αναμέτρησης έχουν οριστεί από την ΕΠΣ Ξάνθης.